Reklama

Reklama

Epizódy(8)

Vdova Annie Quaintain přijíždí se svými dětmi do chudinského města Jericho, které vzniklo ve spojitosti se stavbou železničního viaduktu. Annie doufá, že zde začne nový život, ale brzy se dostává do problémů. (Filmbox)

Videá (1)

TV spot

Recenzie (9)

Marieta18 

všetky recenzie používateľa

Výborný seriál z prostredia stavby železničného viaduktu – skvelé obsadenie (vynikajúci Hans Matheson i Jessika Raine a nielen oni...), zaujímavý dej, odohrávajúci sa v línii romantickej i krimi, dobové reálie, množstvo osudov jednotlivých postáv, parádne sa prelínajúce príbehy. Nechýbajúce napätie a gradácia deja. Skvostný seriál, len s čudným koncom – snáď svedčí o pokračujúcej sérii, čo by potešilo. ()

nineweh 

všetky recenzie používateľa

Povedený seriál se silnou hlavní hrdinkou, která častěji zachraňuje hrdinu než naopak a vůbec boří většinu zavedených klišé pro ženské postavy v historických filmech a seriálech. Hans Matheson je moje láska navždy. Ale jednu hvězdu strhávám za to, že seriál nepokračuje a tudíž konec vyústil tak trochu do blba. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Seriál s dobrým pilotom, ktorý prinesie kriminálnu vložku i romantický presah. Je to niečo ako britský western, ktorý ukazuje, že ľuďom nebolo vtedy ľahké žiť a čo si nezarobili tvrdou manuálnou prácou, to nemali. Aj preto nám tu zavše niekto ochorie, niekto na stavbe zomrie, tu sa nám chlapi pobijú, a ide sa ďalej. Vidno však, že to už bolo točené v dobe politickej korektnosti, keďže do postáv predákov  a iných významnejších členov komunity dávajú černochov, ktorí boli herecky veľmi sympatickí, to nepopieram, avšak aby pred 150 rokmi niekde pri stavbe železnice rozkazoval černoch v britskom koloniálnom režime, to by som si fakt musel pozrieť. Konečný dojem zo seriálu však kazí jeho nedokončenie. Skončí 8. časť a vy len čumíte, že oni nič nedoriešili, pravdepodobne chceli natáčať ďalej, ale už k tomu neprišlo. Tým pádom môžem vysoko odporučiť tento seriál ani nezačať pozerať. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Jericho se v podstatě neliší od hornickýh westernových městeček, ale fakt, že se nachází v Anglii, mu dodává odlišnou atmosféru, která mě hodně bavila. Děj se točí kolem čerstvé vdovy, která se snaží v Jerichu začít nanovo, ale ošizené nejsou ani vedlejší postavy a všechny miinipříběhy a osudy tvoří dohromady příjemný mix dobrodružství, romantiky a dramatu. Herecky výborné po všechny stránkách a ten, kdo se rozhodl postavit seriál na Jessice Raine, měl zlatou ruku. Škoda, že to ITV po první sérii stopla. 85% ()

Galéria (26)

Reklama

Reklama