Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvanásťročná dievčina čelí horkosladkej realite, že jej osudom je premeniť sa na morskú pannu. Siren Phillipsová žila svoj život v domnení, že je obyčajné dievča v obyčajnom meste. V predvečer svojich dvanástych narodenín sa však dozvie, že nie je zďaleka obyčajná. Prišiel jej čas premeniť sa na morskú pannu. Musí bojovať s novou realitou, rozlúčiť sa so svojou matkou a priateľmi. Aby toho nebolo málo, prenasleduje ju skupina Lovcov a snažia sa ju chytiť. Čoskoro sa spriatelí s Adamom Wiltsom, novým chlapcom v škole a hľadá u neho pomoc. Adam súhlasí, že jej pomôže, ale zistí, že po Siren ide jeho vlastný otec. Potrebuje nutne pomoc, aby jej prechod do vody prebehol v pokoji a skôr, než ju dostihnú lovci. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (3)

ariari odpad!

všetky recenzie používateľa

je to tak idiotsky bezvyznamny projekt az je trapne o tom cokolvek napisat, len som to chcela stiahnut malym prckom, ktorí mali prist na par dni na ranc, a po zhliadnuti asi tak 5 minut som zasla nad trapnostou toho celeho podivneho kvazi filmu, kvazi televiznej inścenacie, vyzeralo to ako kabuko, korejske babkoherne predstavenie+ten zahanbujuco trapny cesky dabing s habkajucim detskym hercom vyvolal dojem,ze si v dabingovom studiu boli vedomi ubohosti filmu, tak zavolali z miestnej zmrzlinarne decka, ci nejdu dabovat. ()

filipvrbik odpad!

všetky recenzie používateľa

Filmy o mořských pannách bývají fajn, ale tento je naprosto katastrofální. Nápad sice ujde, ale už to herectví je přímo děsivé. Navíc neuvěřitelná předvídatelnost, tupost a ohranost jen umocňují fakt, že je to snad nejhorší fantasy ever ( no aspoň tu neteče krev, ale to je tak jediné plus).. Myslím, že určeno pro publikum do deseti, nebo spíš do šesti let...5% ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (2)

  • Film se natáčel v Santa Clarita, Malibu a Santa Barbara (Kalifornie, USA). (ČSFD)

Reklama

Reklama