Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Geralt bojuje s démonkou, která útočí na jeho nejbližší. Smyčka kolem Ciri se z vůle nejmocnějších z kontinentu pořádně utahuje. (Netflix)

Recenzie (52)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Veru srdce mi láme hovoriť o Zaklínačovi v negatívnom svetle, nakoľko sa považujem za skalného fanúšika Sapkowskeho sveta, a ako jednému z mála sa mi nesmierne páčila aj 1. série, tu budem asi v menšine. Ale tento umelo vykonštruovaný príbeh, ktorý sa na môj vkus až príliš výrazne odklonil od predlohy, ma v niektorých aspektoch celkom sklamal. Posadnutá Ciri pustoší priestory v Kear Morhen, po jednom podrezáva zaklínačov, otvára portály do sfér, z ktorých vyliezajú Bazilišky, nemá to ani hlavu, ani pätu. Na druhú stranu efekty, kamera, strih i samotný priebeh akčných scén boli prvotriedne zvládnuté. Ciri je vnorená do ilúzie, v ktorej je nútená zvádzať vnútorný boj. Yen sa snaží vykúpiť tým, že na seba vezme Voleth Meir. A na úplnom konci uzrieme prízraky Mörhoggu, Divoký hon. Odhalenie Empyra si mohli tiež nechať radšej napotom. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Tak a o Cirile a jej prastarom pôvode vedia definitívne všetci a tak tretia séria bude v znamení kto Geralta, Yenn a Ciri skôr dobehne. Ciri posadne démon s ktorým musí bojovať nie len ona sama ale v reálnom svete aj Geralt a Yenn. Elfovia zahajujú krvnú pomstu na Redániu a konečne nám je predstavený "Biely plameň" a "Divoký hon". Prevedenie: Súboj s démonom v Kaer Morhen je splnený sen celej série, ktorá sa od druhej časti neskutočne vlečie a toto je satisfakcia za to že som to dotiahol ja, ako divák do konca. Yenn je každou časťou odpudivejšia a jej rozhodnutia sú na hrane imbecility ale na to sme si už zvykli. Teším sa na tretiu sériu lebo táto posledná časť celkom dobre zamiešala karty.  90% ()

Reklama

LachtanShows 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Největší hate je ve finále druhé řady jednoho z nejočekávanějších seriálů roku 2021 směřován na akci a jakési vibes Jurského parku zásluhou prapodivných bazilišků, jestli já ale na Zaklínači něco opravdu obdivuju, tak je to nádherný vizuál a každý moment, který si pro sebe kradou i jen v dialozích neustále omílané příšery, já fakt žeru. Zbytek už je ale bohužel jen trochu více než nesmyslná omáčka, která toho bude muset hodně vysvětlovat v následující řadě, abych ji byl vůbec schopen dokoukat a nezhanit. ()

agentmiky 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak závěr trochu zklamal. Jasně, děj se přenesl zpátky na Kaer Morhen, takže si divák užil alespoň na chvíli tuto zaklínačskou základnu, ale scénáristicky mě to moc nepřesvědčilo. Kromě Geralta jsou zde všichni ostatní vyobrazení jako banda neschopných lidí. Zaklínači umírají jako na běžícím páse (?), dále se divák dočká dosti nelogických rozhodnutí. Linka se Ciri to dost zachránila, závěr s Divokým honem velice navnadil na třetí sérii. Pokud kolem toho vystaví hlavní příběhovou linku, tak se snad máme na co těšit. A Elfové paráda :) Za mě 7/10 ()

tonysawer 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nemám na to nervy. První díl byl super a pak to šlo do prčic celé. Proč kupovali do prčic práva na sérii knih, když píšou vlastní knihu v rámci scénáře? Přál bych si, aby ten materiál dostali ti dva blbci, co dotočili GoT, protože .... chápeš.... oni nevěděli, jak to skončí, ale tady by si s tím scénářem poradili a drželi by se toho. Zlaté HBO a pitomý Netflix. Na další řadu kouknu jen z nutnosti, abych věděl, jestli se poučili z druhé. ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama