Reklama

Reklama

Zoo

(seriál)
Dráma / Komédia / Rodinný
Slovensko, 2016, 61 h 55 min (Minutáž: 44–60 min)

Hrajú:

Táňa Pauhofová, Ján Koleník, Marko Igonda, Jozef Vajda, Zuzana Kubovčíková-Šebová, František Kovár, Zuzana Tlučková, Juraj Hrčka, Přemysl Boublík (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(72)

Obsahy(1)

Táňa Pauhofová tentoraz stvárni racionálnu a puntičkársku zoologičku Dominiku, ktorá má rada fakty a prekvapenie či improvizácia sú jej najväčšími nepriateľmi. Ján Koleník naopak opäť okúzli diváčky svojím šarmom, jeho seriálový Peter by mal byť totiž absolútnym protikladom Dominiky, dobrodruh s akčnou povahou a svojskými spôsobmi, ktoré získal počas pobytu v Afrike. Je to sebavedomý a za každú cenu úprimný chlap so zmyslom pre spravodlivosť. Mladá dvojica si od prvej minúty navzájom lezie na nervy, doťahuje sa a robí si schválnosti, sami si však neuvedomujú, že práve týmito nevinnými hrami sa k sebe čoraz viac (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (32)

belinko

všetky recenzie používateľa

Opäť tie isté okukané postavy, opäť tá istá zamotaná slovenská telenovela o s*ačkách naších domácich miláčikov (mysliac hercov). Nebudem hodnotiť, lebo som žiadnu časť nevidel a neviem či existuje baba s tak dokonalým telom, čo by ma donútila nejakú vidieť. Ja som len zvedavý, kedy niekto v našich televíziách dostane rozum a uvedomí si, že reputácia televízie je viac ako zárobok, najmä ak vedia zdvihnúť reputáciu a z piatich s*ačkoidných seriálov spravia jeden poriadny. Nikoho nenapadlo, že ak spravia niečo hlbšie, zdvihnú o sebe nielen mienku, ale i záujem okolnosti, nové príležitosti a najmä financie? Možno to nieje hneď, je to beh na dlhé trate. A nakoľko sa riaditelia televízií na postoch striedajú jak čisté prádlo v mojej skrini, nikto nechce pripraviť finančnú a reputačnú pôdu pre svojho nadchádzajúceho. Každý sa snaží vytrieskať peniaze tu a teraz. Niekto by povedal, dobre im tak. Iný by bol názoru, že sprostí sú tí ľudia, ktorí to pozerávajú. Ja si však myslím, že tí ľudia to pozerávajú preto, lebo nič iné nedávajú. Skôr mi je zle z tých ľudí, čo to natočia a dopustia, aby sa toto nazývalo "rodinný seriál"... Keby mám tieto slovenské skvosty porovnať napr. s M*A*S*H, alebo Breaking Bad, asi by muselo byť zavedené hodnotenie aj do mínusu a to pochybujem, že by u niektorých seriáloch stačilo hodnotenie -5! ()

mira007 

všetky recenzie používateľa

Vztahový seriál, který má několik vyjímečných věcí: 1) námět zoo, takže se tam mihnou roztomilá zvířátka, jupííí 2) to je snad první česko-slovenský seriál, kde štáb zavítal do Afriky - jedna hvězda navíc 3) excelentní herecké slovenské obsazení plus dokonce Tomáš Hanák 4) Koleník tam třetinu času běhá do půl těla a některá děvčata se taky mihnou do půl těla, ale jen zády ( nádherná Dominika Richterová ) a pak mínusy 1) nezáživný způsob vyprávění 2) pod obalem atraktivního tématu je to jen vztahovka, která je celkem dost nudná. Potenciál to mělo, ale víc jak deset dílů jsem nedal a to jsem to měl jako kulisu k práci. ()

Reklama

mfaky 

všetky recenzie používateľa

Ono to nevypadá úplně zle, ale jak scénář, tak i herecký výkon Jána Kolejníka a jeho hereckých kolegů jsou prostě chabé. Celé je to strašně nepřesvědčivé. Nenáročného diváka to asi pobaví (jakož i moji manželku na mateřské dovolené), ale kdokoli jiný vyhodí po pěti minutách sledování tohoto seriálu televizi z okna. ()

2000_2009 odpad!

všetky recenzie používateľa

Ako urobiť serial s názvom ZOO ktorý vôbec nebude o ZOO a zvieratách v nej ?  Partí v zložení Braňo Mišík, Ivan Predmerský, Jozef Koleják,Michaela Bobocká, Veronika Kolejáková, Kristina Levai, Ján Luterán, Barbora Hrínová, Tereza Oľhová a Martina Sľuková sa to podarilo. Hercov uprimne ľutujem ináč su týto herci špičková trieda a elita mezdi Slovenskými hercami. Škoda bolo by zaujimavé vidieť takyto formát len urobený niekmy kto naozaj vie o čom život v ZOO je. ()

RoxaNie 

všetky recenzie používateľa

Skončilo sa to síce tak americky, všetci a všetko šťastní, ale napriek tomu, keď nazriem do koryta so slovenskými seriálmi, tento je jeden z mála, ktorý je obstojný. Sú aj lepšie, sú aj horšie, toto je taký zlatý, príjemný stred, a vidno, že aspoň tuto scenáristi/tky nezlyhali, ako pri Búrlivom víne a jemu podobným seriálom. ()

Galéria (74)

Zaujímavosti (6)

  • Na začiatku prvej epizódy, Táňa Pauhofová zmešká autobus. Ide o autobus typu Iveco Urbanway, Dopravného podniku Bratislava. Autobus bol linky 39, ktorá však miestom natáčania normálne nepremáva, ani uvedený typ autobusu sa na danej linke bežne nevyskytuje. (autobusik2)
  • Titulnú skladbu „Tak to vidím ja“, naspieval Adam Ďurica. Pre účely seriálu sa však táto skladba dočkala orchestrálneho spracovania v podaní talentovaného Oskara Rózsu. (Darkage)

Súvisiace novinky

Zemřel herec Andrej Hryc

Zemřel herec Andrej Hryc

31.01.2021

V noci ze soboty na neděli zemřel slovenský filmový, televizní a divadelní herec Andrej Hryc. Bylo mu 71 let. Hryc bojoval od loňského roku s akutní leukémií, informace o úmrtí nyní médiím předala… (viac)

Reklama

Reklama