Reklama

Reklama

Tomboy: Příběh pomsty

  • USA The Assignment (viac)
Trailer

VOD (1)

Když se nájemný vrah pobere a zjistí, že prodělal operativní změnu pohlaví, začne hledat lékaře, který operaci provedl. (Filmbox)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (44)

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Vždycky jsem měl tak trochu podezření, že Michelle Rodriguez je přeoperovaný chlap, a to se mi teď potvrdilo. No a k filmu: noirová comicsová gangsterka je to jedna báseň, má zajímavě ujetý příběh, dostatek akce, Michelle je fajn, Sigourney taky... Ale ty nepatrné zbytky moralizujícího měšťáka, které ve mně ještě zbývají, teď mají trochu problém s tím, že tak nesympatická a charakterově vadná hnida, jakou ve filmu Michelle hraje, lhostejno či je to chlap a nebo ženská, je ústřední filmovou postavou a její pomsta je líčena málem jako spravedlivá. Nebavila mě a nefandil jsem jí. ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Toto že natočil Walter Hill? Tak to snáď nie. Nie, že by nebol svoju kariéru totálne zabil už 19 rokov dozadu pri Supernove, ale tu dosiahol asi svoju skutočne tvorivé dno. Na papieri možno hlavná myšlienka znela fajn, ale v skutočnosti to bola katastrofa. Ani zúčastnení tomu moc nepomohli. Strach a hrôza. Najlepšia vec na celom filme je asi len jeho plagát. Nedávam odpad čisto len z úcty k všetkým zúčastneným, ktoré stále aspoň trošku ešte niečo znamenajú, alebo v minulosti znamenali. ()

Reklama

Jane18CZ 

všetky recenzie používateľa

Bylo to ještě horší, než jsem očekávala.. Po prvních 20 minutách jsem věděla, že horší už to být nemůže - fajn, alespoň jsme si to nejhorší odbyli hned na začátku :-D Film měl zajímavou myšlenku, ale naprosto příšerné zpracování!! Michelle miluju, ale tohle bylo bolestné utrpení. Maskování naprosto příšerný, dialogy o ničem, příběh neskutečně plytký! Do čeho se to prboha Michelle a Sigourney namočily??? Doufám, že na vousatou Michelle brzy zapomenu.... Tenhle člověk že točil Vetřelce? Nemám slov... ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Ustredny netradicny koncept o nasilnej zmene pohlavia mi pripomenul tieto 2 filmy. The Skin I Live In, ktory temu pojal ako psychologicku dramu a Victim, ktory to pojal ako horor. Tentoraz to natocili ako revenge film a to rovno na druhu, kedze sa mstia hned obidve hlavne postavy. Cely film je podany ako paralelna spoved obidvoch postav v com vidim najväcsi problem. Pôsobi to strasne sterilne bez akejkolvek gradacie. A hlavne predvidatelne. Maximalne do pol hodiny si viete dopodrobna domysliet ako to bude pokracovat dalej a pritom vas caka este cela hodina filmu. Cely cas to na mna pôsobilo akokeby si tvorcovia mysleli, ze vymysleli neskutocne originalny a sokujuci namet a tak sa namiesto strhujuceho deju venuju v jednej linii premene hlavneho hrdinu a v druhej rozoberaju stav a motivaciu doktorky, ktora ho operovala. Pritom vsetky detaile divak pozna uz z traileru. A o nejakej prepracovanej psychologii sa tiez neda hovorit. Je to strasne povrchne az to pôsobi komicky. Namiesto poriadneho hereckeho vykonu Michelle Rodriguez, ktory tema ponukala sa reziser sustredil na trikove znazornenie jej premeny. Takze film sa naplno uziju iba ludia, ktory tuzili vidiet full frontal Michelle Rodriguez s chlpatou muzskou hrudou a hompalajucim sa penisom. Neviem kolko sa takych najde, ale ja medzi nich rozhodne nepatrim. P.S: akcie tu je uplne minimum. Parkrat tu Michelle po niekom vystreli a to je vsetko. 1/10. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Když mi na začátku ukázali fousatou Michelle Rodriguez s ochlupenou plochou hrudí a přilepenym pérem, vyprsknul jsem smíchy a přestal brát film vážně. Prostě to nešlo. Pochechtával jsem se pak prakticky po celou stopáž. Ostatně ono mi ani nic jinýho nezbejvalo, protože akce stojí za prd a všechno ostatní taky. Že se Michelle párkát ukázala nahoře bez je asi to jediný, co stojí za zmínku. 10% ()

Galéria (17)

Reklama

Reklama