Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Životní příběh basketbalové hvězdy Dennise Rodmana, který se dlouho neumí zařadit do života. Jeho život byl z počátku zmatený. Beznadějně zmatený. Bez peněz, bez otce, bez budoucnosti. a ... bez zájmu studovat jako jeho dvě sestry. Matka však chce, aby navštěvoval kolegium, kde by měl příležitost prosadit se v basketbale. Dennis odmítá, a tak chvíli žije jako bezdomovec a jediné, co ho drží při životě, je právě basketbal. Na naléhání matky později odchází do Oklahomy. Městečko Durant je však dost rasistické a Dennis se tam nedokáže zařadit. Skamarádí se však s chlapcem Bryanem a stane se členem jejich rodiny. Dennisův náhradní otec Ritchie má na něho velmi dobrý vliv, dokáže ho povzbudit, dodat mu sebevědomí, motivovat ho, aby se nevzdával. Zásluhou Ritchieho i trenéra Lonna Reismana jeho kariéra roste, až se Dennis stává hledaným hráčem pro profesionální týmy. Mezitím se ožení a má dceru Alexis, o kterou však musí po rozvodu tvrdě bojovat. I přes úspěch a slávu však stále hledá sám sebe i své místo v životě. V jistém okamžiku dokonce zabije starého Rodmana, který se vždy snažil vyhovět lidem a zodpovědět jejich představy o něm samém bez toho, aby byl sám sebou. A takový divoký, kontroverzní, potetovaný a opravdu svojský se stává členem týmu Chicago Bulls... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (8)

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Mám otázku: môže byť životopisný film objektívny, ak daný človek ešte nezomrel, ba dokonca sa podieľa na jeho výrobe? Ani veľmi nie (česť výnimkám, teda Larrymu Flyntovi). Všetci vieme aký je Dennis Rodman ... dobrý, útláčaný introvert, ktorý len chce byť populárny a mať ľudí rád, milujúci manžel a priateľ, proste stelesnená dokonalosť. Asi nie? Hmm ale mal som pocit, že toto nám chcel tento film (a Dennis ako rozprávač) povedať :(. PS: Dennisa som mal ako basketbalistu inak veľmi rád, najradšej som mal jeho rozdielne vlasy na každom zápase :D ()

marcek 

všetky recenzie používateľa

Tento film není nic extra - byl natočen jenom kvůli jednomu. Dennis ROdman skončil s basketbalem, tak aby se na něj nezapomnelo a aby vedeli jak to bylo s jeho zivotem, a jak se stal tím, čím ted je ()

Juto 

všetky recenzie používateľa

Tento film bol veľmi predvídateľný. Herci boli druhotriedni, nehovoriac o tom, že príbeh je chaby, ktorý jednoducho nedokáže vytvoriť napätie. 4/10 ()

Spike23 

všetky recenzie používateľa

Jeden z mála způsobů, jak se někdo může dozvědět něco o jednom z nejosobitějších hráčů NBA, který strávil svá nejlepší léta kariéry v Jordanovo stínu, pro mě kvůli jeho barevné hlavě a schopnosti vyvolávat bitky nezapomentulný hráč :-). ()

Patrik200s 

všetky recenzie používateľa

Film ktorý vniesol viac pravdivosti o živote Dennisa Rodmana. Dá sa v ňom zistiť ako po pričuchnutí k veľkým peniazom začal nosiť sukne. ()

kaladze77 

všetky recenzie používateľa

Ako TV film sa mi to veľmi lúbilo, predomnou niekto napísal že nakoľko môže byť životopisný film vierohodný, ak je o niekom kto sa podielal na jeho výrobe...áno samozrejme že ho bude vykreslovať skôr v pozitívnom duchu a aby ľudia pochopili prečo je taký aký je...na druhej strane je to aj dobré lebo ho aspoň z časti ľudia pochopia a aj keď bude vykreslovaný pozitívne aspoň sa nezakladá na vymyslených príbehoch o ňom. Ako TV film je celkom dobre spracovaný a preto mu dávam 4 **** ()

Reklama

Reklama