Reklama

Reklama

Daniel Štrauch alias GoGo je internetový zabávač, ktorý nahráva videá na portál YouTube. Známy sa stal práve vďaka svojej šou GoGo's Vlog, ktorá sa skladá z jeho denných videoblogov. (TomX2)

Recenzie (5)

MikeCool 

všetky recenzie používateľa

Internetový-pořad. GoGo má bezpochyby kvalitní tvorbu, ovšem vždy mě iritovaly takovéto random vlogy YouTuberů, ve kterém vám sdělují, co dnes dělali, co pili, co jedli a kde si prdli, atd. Raději mám propracovanější video se známkou nějakého střihu. :-) | Průměr všech zhlédnutých epizod: 40% (2*) | ()

TomX2 odpad!

všetky recenzie používateľa

Daniel ,,GoGo" Štrauch je slovenský internetový zabávač alebo inak, Youtuber, ktorý na socialnej sieti YouTube nahráva videá zo života alebo natáča herné videá. Jeho kanál - GoGoManTV je dnes hneď po kanáli ViralBrothers najpopularnejší a najsledovanejší v Československu. Známy je hlavne díky jeho videoblogom. A k tým práve teraz píšem tento komentár. Videá z tejto jeho série som videl niekoľkokrát, no stále neviem pochopiť, čo na tomto dnešná mládež vidí. Samozrejme netvrdím, že sa tam OBČAS nenájde niečo vtipné, pretože áno, OBČAS niečo vtipné do kamery povie. Ale len OBČAS. A to je vážne škoda, pretože do kamery vraví len nezaujímavé a nudné reči. Daniel sa snaží byť na silu vtipný, no ako sa zdá, veľmi mu to nevychádza a keď niečo povie, väčšinou to je trapné. Čakám na to, kedy už natočí niečo, čo za niečo stojí a budú to oceňovať aj starší ľudia.. 10% ()

URBAN 

všetky recenzie používateľa

Co to dělá na ČSFD.cz mi trochu hlava nebere, ale jo mám Gogovy vlogy rád, ale jsou to videa spíše pro skalní fanoušky. Poslední dobu jsem se na tyto jeho videa přestal dívat. ()

Reklama

Reklama