Reklama

Reklama

Majster kung-fu

  • Česko Opičí úder (viac)

VOD (1)

Obsahy(1)

Keď je mladý mních menom He Anxia (Baoqiang Wang) nútený opustiť svoj chudobný kláštor, spolieha sa na svoje mimoriadne schopnosti bojových umení, aby prežil vo vonkajšom svete. Pri hľadaní mentora sa jeho cesta skríži s majstrom kung-fu, ktorý vlastní Knihu tajomstiev, odhaľujúcu stratené umenie smrtiacej kung-fu techniky. Po vzácnej knihe túži zlovestný otec so synom, ktorí sú ochotní zájsť do akýchkoľvek extrémov, aby ju získali. Mních sa ocitne ponorený do smrtiaceho boja o záchranu knihy aj svojho majstra. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (16)

honajz 

všetky recenzie používateľa

Řada neskutečných příhod jednoho mnicha, který byl nejlepší, tak ho z kláštera vyhnali do světa. Jestli se nepletu, většina lidí, která ho potká, skončí mrtvá, souboje jsou i na můj vkus moc umělé a drátované, a sledovat tohle dvě hodiny, s neustálými změnami rytmu a bez nějakého pořádného zakončení, je nakonec pěkná nuda. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Blaznivy film so strelenym hlavnym hrdinom. Po dejovej stranke ma to prilis nebavilo, humorne sceny mi prilis vtipne nepripadali ale absolutnym sklamanim su bitky, ktore su brutalne predratovane a trajektoria letu postav je casto dost divna. Pochvalit môzem snad len velkolepu vypravu. Vysledkom je divny film. 5/10. ()

Reklama

LangiJ 

všetky recenzie používateľa

Zajímavá slepenina příběhů. Mladý mnich odchází z kláštera do města a zažívá nejrůznější situace, někdy vtipné, jindy vážnější. Postavy přichází a mizí. Kdo by se ale zlobil za cameo Vannesse Wu s šíleným čírem, Jayceeho Chana s nateklým obličejem nebo vlasáče Chen Changa. Vizuálně je to moc pěkný, i souboje jsou povedený, Wang Baoqiang skáče jako gumídek po litru hopsinkový šťávy a pořád se něco děje, takže mi ty necelý dvě hoďky utekly strašně rychle, ale... No, pár jich tam bohužel je. Místy to na mě bylo až moc ujetý a pak téma sexu mi do takovéhleho filmu vůbec nesedlo, nebo aspoň forma, jakou to tu bylo zpracováno. Nicméně to je takový úlet, že jsem se nakonec rozhodla, že se pustím do překladu. Přeloženo. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Spojenie všetkého čo nám Čína (kultúrne a geopoliticky) ponúka. Krásne scenérie prírody, pôsobivé mestá na hranici moderného so starým. Spojenie tradičnej komornej drámy, wuxia filmu, kung fu filmu, s prímesou toho spirituálneho a duchovného robí z tohto filmu mix žánrov, ale v Chenových rukách nadobúda potrebný balans na vyjadrenie potrebnej myšlienky a hlavne pôsobí ako pripomienka toho v čom bol Chen tak výrazný režisér. Jeho vizuál je v tomto smere neprekonateľný a film sa môže popýšiť stovkami režisérskych nápadov. Kde pre iných preplácanosť pre mňa dôkaz že ešte nepatrí do starého železa, čo som si úprimne pri jeho posledných filmoch naozaj aj myslel. Nie je to dokonalé. Ale tá hravosť s akou reprezentuje žánre a formy ďalekého východu, bez toho aby ich nejako kazil mi príde viac ako osviežujúce. Nebyť niektorých zbytočných trikov, zvažoval by som aj plný počet. Naozaj aj napriek nízkym hodnoteniam pre mňa príjemné prekvapenie. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Pri tomto filme je naozaj cítiť nesprávne využite možností. Príbeh zo začiatku nádejný, ale potom jeho kvalita ide dolu rýchlo a už to zachraňujú len múdre rady. Bojové scény „slušne prehnané“, ale to „odstrčenie“ auta do jazera už bolo na mňa veľa. Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

Galéria (162)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama