Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(52)

Obsahy(1)

Dobrodružství Iris, mladé dívky, která musí svůj čas rozdělit mezi vystoupení se svou rockovou kapelou a život princezny ze vzdáleného království.
Seznamte se s novou kapelou loliRock! Iris, Auriana a Talia nejsou jen talentované zpěvačky, mají také nadpřirozené schopnosti a krom toho jsou to princezny. Své schopnosti se navíc rozhodli využít pro dobro lidí ve svém království. (Disney Channel)

(viac)

Recenzie (6)

JackBurda 

všetky recenzie používateľa

Viděl jsem jen pár dílů a kvůli ztrátě Disney channelu už asi další neuvidím. Seriál je v pohodě, možná snad moc barevný, ale ok. Je tu humor, jede se v dobrodružném duchu a zápletky jsou fajn. Nic průkopnickýho, ale furt koukatelný. ()

Krnac 

všetky recenzie používateľa

5/10 vzhľadom na cieľovku. Dá sa na to pozerať ale keď mám na výber na čo si v TV prepnúť tak aj ako decko by som toto obišiel, trapné scény, veľa ďalších zase nedáva zmysel a veľa ľudí sa tu správa ako slepý idioti (možno trochu prehnané ale inak som to napísať nevedel, áno toto je asi vec ktorá mi mi ako 8 ročnému nevadila). Je tu akčný prvok (akčné scény fungujú ale je to trochu ako ktorá), hlavný príbeh je si myslím dobrý a zaujal ma aj ako staršieho ale seriál s ním nevie pracovať pretože cca 4/5 epizód sa ho absolútne netýkajú, seriál skôr ako príbehovú linku sa pokúša o stvárnenie každodenného života hlavných postáv a musím povedať že tá 1/5 seriálu čo sú príbehové časti je určite to najlepšie zo seriálu, chápem o čo v seriáli šlo ale ja viem čo sa mi páčilo ako malému a polovica tej výplne bola zbytočnosť aj pre deti. Aj keby že mám 8 rokov tak toto je pre mňa proste len pozerateľný priemer. ()

Reklama

Reklama