Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hoci má Werner 45 rokov, stále uchováva mladistvý vzhľad a životný štýl zvodcu. Jedného dňa však nadíde čas, kedy aj on bude musieť prijať zodpovednosť za druhých. Keď mal 18, mal so svojou vtedajšou priateľkou Tine dcéru Juliu, ktorá sa teraz sama stala matkou a potrebuje pomoc s opaterou dieťaťa. Werner síce nerád, ale predsa len súhlasí, že sa bude o vnúča starať, čoskoro však zistí, že detské ihrisko je skvelým miestom, kde môže ohurovať mamičky, ktorým imponuje jeho starostlivosť o dieťa, o ktorom samozrejme nepriznal, že je jeho vnúča. (STV)

(viac)

Recenzie (5)

hygienik 

všetky recenzie používateľa

Nemecká kinematografia je fascinujúca, žánrovo pestrá, tématicky zaujímavá, ale kvalitatívne rozkolísaná. Nič z toho neplatí pre tento film. STV šetrí a opäť nám ukázalo lacný, nekvalitne urobený a hrozne nadabovaný najivne romantický film. Potom sa nemožno diviť, že na CSFD a medzi ľuďmi všeobecne sa stotožňuje nemecký film s brakom, pretože toto v podstate brak je. Priznávam, aj mne sa nejeden brak páčil. Ale pokiaľ chcete vidieť kvalitný nemecký kus, prepnite na Cinemax, či Film Europe, ale pripravte sa na to, že vás to možno bude nudiť, ale len tak uvidíte, aká je súčasná nemecká kinematografia. Pokiaľ dávate prednosť vekmi ošľahanej klasike akou je napr. Fassbinder, stačí pozerať filmové kluby na STV2. Aj na poli priemernej zábavy sa nájde kopa výborných nemeckých kusov, len "hledejte, pyďte se, pátrejte a naleznete!" ()

Reklama

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavý námet so 45-ročným dedkom, ale nedotiahnutý do poriadneho, iba do takého vlažného konca. Zamotávanie do lží prebieha dlho a objasnenie je príliš bleskové. Nečakal som od filmu viac, takže ani žiadne sklamanie sa nekonalo. ()

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

béčko špatně nadabované ale zase ho ocení ženy které privilegují vztahové příběhy.kdyby tomu dal scénář trochu jiný konec než ten "grupáč" při focení ,který byl jeden trapas,..tohle vypadalo že už to natáčení přestalo filmaře bavit ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama