Reklama

Reklama

My, netvori

(festivalový názov)
Trailer

Obsahy(1)

Paul a Christine to vedia: ich tínedžerská dcéra Sarah, utrhnutá z reťaze kvôli ich rozchodu, je schopná všetkého, vrátane zabitia jej najlepšej kamarátky. Aby svoju dcéru uchránili, rozhodnú sa zločin zatajiť. Ich spoločná vina znovu spojí rodinu a vytvorí sieť lží a nebezpečných plánov, z ktorej niet cesty späť. (MFF Cinematik Piešťany)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

Zmiu 

všetky recenzie používateľa

RIFF 2015. Zajímavý psychologický film, který ukáže, čeho všeho jsou lidi schopni, když chtějí ochránit svoje dítě, a nakonec vlastně i sebe. Jenže lhát se nemá, zločiny se těžce zakrývají, a na jednu lež se nabaluje další, a pak už se to s člověkem jen veze z kopce. Nicméně konec byl už tak absurdní, že se půlka kina smála, ač to nebylo vůbec vtipné. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Sebastian Ko nakrútil bez Sebastiana Kocha solídnu nervy drásajúcu drámu o moderných rodinných vzťahoch. Nejedná sa ale o pomalý art, dej má spád a obsahuje, najmä v tretej tretine, viacero zvratov. Mení sa tak v celkom krutú tragikomédiu. Slušné herecké výkony, premyslený scenár a uveriteľná psychológia. Viac vedieť vopred netreba. Hlavne sa vyhnite oblúkom spoilerom, prezrádzajúcim zvraty. ()

Galéria (18)

Reklama

Reklama