Reklama

Reklama

Po tom, čo bezprecedentná globálna pandémia premení väčšinu ľudstva na násilných infikovaných tvorov, muž nadaný schopnosťou hovoriť novým jazykom nakazených vedie posledných preživších pri pátraní po pacientovi nula a lieku. (TV Markíza)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (55)

tron 

všetky recenzie používateľa

Cenu wtf týždňa získava tron za to, že si o Stanleym Tuccim v tomto filme myslel, že je to Mark Strong. A inak? Taká nuda. Síce sa to do žánru (zombies?) snaží vnášať nové prvky (komunikácia s infikovanými), ale nakoniec to aj tak skončí tak, ako si budete myslieť, že to skončí. V kastingu okrem Tucciho poteší Natalie Dormer. Ostatní nuda. Výprava komplexu fajn, detto nešetrenie krvou. Stefan Ruzowitzky neprekonal Anatómiu. Nebolo to zlé. Po technickej stránke dokonca OK. Ale zároveň nič originálne. Kvôli nudnému scenáru a nezáživným postavám dávam prísnejšie hodnotenie. ()

luka4615 

všetky recenzie používateľa

Filmy se zombie tématikou nemám nějak zvlášť v oblibě, nicméně první ukázka snímku Patient Zero lákala na neotřelou a víceméně originální podívanou. Bohužel, výsledek takový není ani zdaleka. Slibná nosná myšlenka snímku je totiž zcela utopena pod nefunkčním scénářem, nataženou stopáží a rádoby šokujícími zvraty, nad nimiž jsem jenom nevěřícně kroutil hlavou. Vážně nechápu, jak je možné, že se tomuto "dílu" podařilo sehnat tak zvučná herecká jména jako Natalie Dormer či Stanley Tucci. ()

Reklama

J*A*S*M 

všetky recenzie používateľa

Mně ty militaristické zombie / nákazové horory přijdou všechny na jedno brdo. Bunkr, vojáci, haha testosteron, vědkyně, střílení, pobíhání. Bát se u tohoto typu filmu nedá, maximálně se tak kochat na gore a maskách zombíků. To v případě Patient Zero odpadá úplně, maskéři se fakt nepředvedli. Příběh jako takový má stopové znaky zajímavého nápadu, který ovšem není nijak vytěžen. Zajímalo by mě, jestli si někdo ze zúčastněných tvůrců myslel, že výsledný filmový tvar je fakt nějakým způsobem chytrý. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Svet je zamorený infikovanými a skupinka preživších sa v podzemnom laboratóriu snaží nájsť prvého pacienta, aby pomocou neho vytvorila liek. Zase tí nakazení sa snažia nájsť ich útočisko, pretože hlavný hrdina je imúnny a ako jediný s nimi dokáže komunikovať. Prvá hodina je dosť nudná konverzačka, potom dôjde konečne k tomu, na čo sme všetci čakali, takže začne celkom schopná akčná, adrenalínová jazda. Herci sú fajn, potešila účasť peknej Natalie. Zápletka však patrí k tým slabším a ničoho prekvapivého sa tu ani nedočkáme. Keďže je to britská produkcia, ktorá nakrúti v priemere 1-2 sledovateľné horory ročne, som vďačný aj za to málo. ()

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Mrzí mě, že Pacientovi 0 nemůžu dát s čistým svědomím aspoň čtvrtou hvězdu, protože jeho vizuál, celková atmosféra, herci i některé momenty (vede řezání tlusťochovy ruky) jsou fajn, ale příšerně mě prudily časté telenovelické vztahové vložky, kteréhožto sajrajtu bylo vlastně nakonec ve filmu mnohem víc, než pravověrné zombijské akce. Walking Dead hadr. A z té cajdákovité hudby, podbarvující neustálé plkání o tom kdo koho má nebo nemá rád, by se snad poblil i sám kýčařský prasopes Špílberg. Jinak ale oceňuju netradiční pojetí zombií (která vlastně ani "pravá" zombie nejsou), bavil mě Tucci a líbila se mi Dormer. ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (2)

  • V čase 01:14:40, kdy lezou hlavní postavy vzduchotechnikou a pronásledujou je zombíci, je v detailu jasně vidět, že zombík nemá žluté oči, ale klasicky hnědé. (Ace.A.T.L.)
  • Když v čase 44:15 připoutávají pokousaného vojáka a odchází eskorta, tak v jednu chvíli má pravou ruku dole za zády, pak je střih, má jí položenou na opěradle židle a po chvíli opět dole za zády. (Ace.A.T.L.)

Reklama

Reklama