Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Loď snov si vybrala ako silvestrovskú cestu veľmi zaujímavý cestovný cieľ a otočí kurzor smerom na Rio de Janeiro s jeho slávnym poznávacím znakom, cukrovou homoľou. Kapitána Paulsena, posádku a hostí na palube lode MS Deutschland čaká cesta plná zážitkov, ktorá sa bude odohrávať pod vrcholom Korkovada s Kristovou sochou a, samozrejme, na najznámejšej pláži sveta - v Copacabane.
Na palube sa nachádza aj Horst Jörnsen, vlastník kateringovej firmy, ktorá dodáva do MS Deutschland všetko, čo je potrebné na plavbu. Keďže chce zo zdravotných dôvodov predať firmu, vydáva sa na cestu do Ria de Janeira. Na jeho veľké prekvapenie sa na palube nachádza aj jeho dcéra Nina, ktorá pred rokmi rozhádala celú rodinu. Teraz by chcela byť nasledovníčkou svojho otca, avšak Jörnsen ju spolu so svojimi najlepšími spolupracovníkmi Oleom Müllerom a Karlom Hübnerom vystaví ťažkej skúške. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (2)

topi80 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Bývám k filmům tohoto typu velice shovívavý (viz mé hodnocení u cesty téže lodi do Šanghaje), ale tato slátanina už byla moc i na mě. Že může být lodní lékař na dvou místech najednou, přes to bych se povznést dokázal, ovšem nad mimořádně imbecilní zápletku s vykradeným kotejnerem (což může ohrozit předjednaný prodej obří cateringové firmy), s básničkami, na kterých obdarovanou nezarazí ani cizí písmo, či romancí, kdy týpek nedokáže za celou cestu zlatokopce vysvětlit, že opravdu není boháč, už nikoli. Máte-li na film tohoto typu náladu, dostanete zhruba to, co čekáte, ale objektivně to musím zhodnotit tak, jak jsem učinil. ()

ESNYR

všetky recenzie používateľa

U těchto filmů, mě vždy zajímaly 2 věci. PRVNÍ : jestli ta loď patří přímo těm filmařům, nebo si ji pronajímají. DRUHÁ : platí těm hercům za to že v podstatě jezdí na dovolenou ? ()

Reklama

Galéria (25)

Reklama

Reklama