Reklama

Reklama

Leto v Grécku

(TV film)
  • Česko Léto v Řecku (viac)

Obsahy(1)

Šarmantného taxikára Yannisa pošle do života nežnej Rieke azda sám osud - alebo všetci grécki bohovia dokopy! Ak si pôvabná Rieke (Aglaia Szyszkowitz) myslela, že z najhoršej nočnej mory – poriadne divokého, a tiež uleteného sna o jej expriateľovi – sa práve prebudila, návrat do reality ju rýchlo presvedčí o opaku. Pri pohľade z okna totiž zistí, že počas noci ktosi ukradol novučičký autobus, ktorým len včera priviezla do Atén turistov z Nemecka! Táto nečakaná komplikácia by nanešťastie mohla znamenať rýchly a bolestivý krach malej cestovky Nigbur, ktorú vedie spolu so svojou sestrou Schwester Leonie (Florentine Lahme), pretože Rieke vozidlo ako na potvoru nezaparkovala na stráženom parkovisku, ako požaduje poisťovňa! Našťastie jej azda sám osud či všetci grécki bohovia dokopy pošlú do života šarmantného taxikára Yannisa (Alexis Georgoulis), ktorý jej nielen pomôže nájsť mimoriadne, ehm, kreatívne riešenie jej poistnej udalosti, ale bez ktorého si Rieke svoj život zakrátko nedokáže vôbec predstaviť. Lenže vo svetle istých udalostí zrazu jej grécky hrdina vyzerá ako diabolsky prefíkaný podvodník, ktorému ide len a len o jej peniaze... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (6)

allegria 

všetky recenzie používateľa

Další ze série filmů, kde se děj odvíjí díky debilitě hlavní postavy (tady hlavní hrdinky příběhu), která najednou vypne mozek a aniž by si cokoli ověřila, dělá závěry s dalekosáhlými důsledky. Jenomže Řecko je překrásné, příběh mě přece jen vtáhnul, takže pokud mám být k sobě a dalším divákům poctivá, musela jsem tomu dát tři hvězdy. ()

troufalka 

všetky recenzie používateľa

Všechny romantické filmy, které začínají Osudové léto v ... jsou na jedno brdo. Jejich jedinou nespornou výhodou jsou lokace. ()

Reklama

Sygauras

všetky recenzie používateľa

Chtělo by to natočit druhý díl o tom, jak všechny zavřely do vězení za podvody, lhaní, úplatky a různé další ojebávání zákonů. Není tad v podstatě jediná postava která by něco z toho neprovedla. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Film "Leto v Grécku" (Ein Sommer in Griechenland) vznikol v produkcii nemeckej televíznej stanice ZDF. Natočil ho grécky režisér Jorgo Papavassiliou. Z veľkej časti sa odohráva v hlavnom meste Grécka, v Aténach. Krádež drahého turistického autobusu spojí dohromady nemeckú šoférku Rieke Nigburová a gréckeho taxikára Yannisa Papadopoulosa. Pomôžte jej, ona pomôže jemu, zaľúbia sa, dôjde ku nedorozumeniu, nakoniec sa všetko vysvetlí a tak nič nebude stáť v ceste ich láske. Jednoduchá lovestory s romantickým happyendom. Prekvapivo mi to padlo vhod. Predovšetkým preto, že sa to odohráva v nádherných gréckych lokáciach. Mám slabosť pre všetko grécke a tak sa mi páčila aj táto jemná romantická komediálna dráma. A ak niekomu nesadli tie šikovné podvody, malé klamstvá, úplatky a rafinované obchádzanie zákonov, tak zrejme nikdy nežil nejaký ten čas v Grécku, a tým pádom vôbec nepozná mentalitu a náturu tohto národa. *** ()

Galéria (22)

Reklama

Reklama