Reklama

Reklama

Barry Seal: Nebeský gauner

  • Česko Barry Seal: Nebeský gauner (viac)
Trailer 1

Barry Seal (Tom Cruise) pracuje ako pilot dopravného lietadla a rutina amerických vnútroštátnych letov začne byť preňho ubíjajúca. Aj preto nadšene skočí po ponuke "náhodne okoloidúceho", z ktorého sa vykľuje agent CIA (Domhnall Gleeson), aby pilotoval pod záštitou tajných služieb. Barryho čakajú prelety nad základňami kolumbijských narkobarónov, z ktorých zhotovuje širokú fotodokumentáciu, nutnú pre boj s drogovými kartelmi. Lenže prečo lietať len tak naprázdno, keď sa môžete spojiť aj s protistranou a okrem fotiek pre CIA voziť do Ameriky aj drogy? A prečo sa zároveň nestať informátorom DEA (Národná agentúra pre boj s drogami), ktorá má v oblasti tiež svoje špecifické záujmy? A prečo sa rovno nezapojiť do jednej z najväčších tajných operácií, ktoré kedy americká vláda zosnovala? Barry to proste hrá na všetky svetové strany a ide mu to viac než dobre. Už dávno sa nenudí, má krásnu ženu, topí sa v peniazoch a vôbec si nepripúšťa, čo sa stane, ak sa tento domček z kariet raz zrúti. Ale on sa jedného dňa zrúti. (CinemArt SK)

(viac)

Videá (11)

Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina T: čeština
02:28

Súvisiace novinky

Tom Cruise se vrací k Warnerům

Tom Cruise se vrací k Warnerům

10.01.2024

Když byl Tom Cruise ještě jednadvacetiletým mladíčkem, jeho průlomem byla role Joela Goodsena, jenž si ve filmu Riskantní podnik chtěl vyhodit z kopejtka. Ten vzešel ze slavného studia Warner… (viac)

Liman a vesmírný Tomb Raider

Liman a vesmírný Tomb Raider

09.06.2017

Doug Liman (Na hraně zítřka) utekl od x-menovského Gambita a DCčkové Justice League Dark a momentálně se soustředí na dystopickou sci-fi Chaos Walking, v níž se po boku Daisy Ridley (Star Wars: Síla… (viac)

Kdo natočí x-menovského Gambita?

Kdo natočí x-menovského Gambita?

15.11.2015

Mutantský zlodějíček z New Orleans, který umí manipulovat s kinetickou energií a rád hází karty, dostane už za rok tvář Channinga Tatuma (22 Jump Street). Gambit se sice objevil už v comicsovce X-Men… (viac)

Gambit je zpátky ve hře?

Gambit je zpátky ve hře?

21.10.2015

Channing Tatum si už brzy zahraje Gambita, neworleanského mutanta, který ovládá kinetickou energii a s oblibou hází kartami. Pořád ale není jasné, kdo ho bude režírovat, protože nejnovější x-menovský… (viac)

Reklama

Reklama