Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na vyrovnanie účtov nie je nikdy neskoro. V zúfalej snahe platiť pravidelne účty a prežiť kvôli svojim najbližším, sa trojica kamarátov odhodlá riskovať všetko a prepadnúť banku, ktorá ich pripravila o peniaze.... (Continental film)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (398)

verbal 

všetky recenzie používateľa

No vida, jak se dá poměrně jednoduše pomrdat divácké očekávání a lehce překročit hranice mezi chytrou zábavnou vtipnou komedií a zbytečnou kýčovitou plytkou pičovinou. Jinde skvělá skvadra profláklých dědků vnadila na nějaký ten Red, Zpátky do ringu či Loupež na úrovni, a pak přitáhla podúrovňovou nudnou hloupou sračku s tumory jak z geriatrické ambulance, mířící do Babovřesk. Ale vzhledem k tomu, že všichni tři Metuzálemové už těžce přesluhují, utáhli ten trapný zombilend po herecké stránce s grácií a přinutili mě dát aspoň dvě z eutanázie. ()

liskam 

všetky recenzie používateľa

Z trailerů jsem čekal opravdovou nefalšovanou zábavu, kde bude každou minutu filmu znát spousta let (dohromady bezmála 200let) herectvý všech zmíněmých hlavních herců. Bohužel se tak nestalo. Scénárista ani režisér prostě nedokázal tuto devizu využít, takže se z filmu stal pouhý průměrný úsměvný snímek. Za mě 63% ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Going In Style" je presne ten typ komédie, akú som už dávno nevidel. Kedysi ešte v čase 80s a 90s nepotrebovali byť filmy pre to, aby nás rozosmiali vulgárne alebo sprosté. Stačilo len mať nápad a potiahnuť ho v správnych možnostiach. A vybrať do hlavných rolí Freemana, Caina a Arkina bolo absolútne vynikajúce. A musím povedať, že aj spôsob, akým je film režírovaný a spôsob, ktorým sa nás snaží rozveseliť nie je najhorší. Chápeme motívy, film nikdy neprestrelí, nikdy nemám pocit, že sa nesnaží a hlavná trojica je absolútne vynikajúca. Spolu im to ladí. Nie je to síce film, z ktorého človeka odpadne nad jeho genialitou, ale rozhodne je to príjemnou komédiou, ktorú odporúčam vidieť. Už len čisto z dôvodu, že uvidíte troch skutočne talentovaných 80-tnikov spolu. A čo je zlé na niečom takom? Hodnotenie: B ()

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Tenhle film prostě musí být dobrý! A jeho záruka kvality je jasná - Freeman, Caine, Arkin, trojice talentovaných herců spojila své síly a vytvořili něco vtipného a dokonalého. Jedná se o takovou krásnou oddechovou komedii, u které nemusíte přemýšlet, zasmějete se a ještě ke všemu vás překvapí rozuzlení, které jste vůbec nečekali. Spousta vtipných hlášek a vedle skvělé mužské trojice i stále krásná Ann-Margret. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Ďalší z ľudských príbehov obalených v komediálnom háve, kde sa to glorifikujúce ´´násilie´´ musí zapáčiť každému poctivcovi. Tí ostatní ( zrejme bezcharakterný štátny hajzli ) sa budú smiať buď z toho, že aj tak sa nič nezmení, alebo od nešťastia, že čo ak niekedy...A mi poctivci budeme fandiť postavám v mimoriadne vtipnom snímku, pričom čo ak niekedy... ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (14)

  • Jedno z možných únikových áut, o ktorých partia uvažovala, bolo aj Scooby-Doo's Mystery Machine. (Astonko)
  • Reštauráciu, v ktorej sa pravidelne stretávajú traja hlavní aktéri filmu, sme mali možnosť vidieť už aj vo filme Mafiáni (1990). (Astonko)
  • V USA film za první víkend docílil čtvrté nejvyšší návštěvnosti, kdy vydělal 11,9 milionů amerických dolarů. (inachisio)

Súvisiace novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (viac)

Reklama

Reklama