Reklama

Reklama

Recenzie (10)

Frajer42 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Spoilery! Bývalý pacifista Trevor byl nemilosrdně vyhoštěn, neboť svým posledním činem lehce porušil pravidla, která nastolila jeho, poslední dobou, těžce retardovaná žena. Samozřejmě k poklidnému vyhoštění jako takovému nedojde a vše se neobejde bez nějaké té potyčky, do které se musí vložit dokonce i teplý negřík. Není to špatné, ale zřejmě na mě udělala tentokrát větši dojem druhá dějová linie o feťákovi, který to v mexické osadě dotáhl až na vůdce. Celkem fajn byla scénka, kterak se mexičtí neohrožení gangsteři rozhodli vydat vystřílet mexickou osadu, trošku mě zklamalo, že se projevili jako naprostí amatéři a naletěli na tu vůbec nejočividnější past v historii seriálu. Závěr byl celkem fajn a snad poprvé v seriálu zaznělo pár opravdu pěkný songů. Příští sérii dám pravděpodobně také šanci, i když se tvůrcům podařilo vytvořit pestrou škálu dílů, které byly totálně o hovně. ()

classic 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Udalosti z rôznych kútoch sa radikálne ZMENIA, z hotela bude vykázaný hlavný vinník, ktorý pri svojom šialenom AMOKU, smrteľne zranil toho, kto za nič nemôže, bohužiaľ, ocitol sa v nesprávnom čase na nesprávnom mieste, akoby to nestačilo, neočakávane sa zvrtne ďalšie dianie na tomto, doteraz, celkom bezpečnom mieste... Do kolónie, kde si docela pekne nažívajú Nick so svojou frajerkou, či trebárs, i líder Alejandro, ktorý ako sa dozviem, len pohodlne tlačil každému kaleráby do hlavy, tak sa k nim priblíži nebezpečný GANG, ktorý plánuje toto miesto zrovnať so zemou aj s jeho obyvateľmi, pokiaľ tam ostanú, majú ultimátum, dokedy majú vypadnúť, ak tak neučinia, dopadnú zle - nedobre. Ostatní pôjdu na SEVER, len odvážny Alejandro ostáva, aby pre tých prichádzajúcich prichystal jedno milé p-r-e-k-v-a-p-e-n-i-e. Vôbec nepozorujem pozitívne vyvrcholenie druhej série, pretože z Nicka sa stáva, akýsi ANTI - spasiteľ... Budem si musieť počkať, ako to dopadne, medzitým sa vrátia, starí - známi BORCI z WALKING DEAD. ()

Reklama

Wiikii 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Druhá série a opět stejný postup jako u té první, tedy většinu dílů je průměrná vata, která samozřejmě se snaží nastolit příběh a koncové díly dávají tu třešničku co nejvíc zaujme. .. Zde můžeme vidět Travise, Aliciu a Medison opět na cestě, ale už bez Stranda, kdy se snaží najít Nicka, který se ale stal vůdcem skupiny, jež utekla před vyvražděním Tijuanského gangu, nýbrž na hranicích s USA je potkalo nemilé překvapení... ()

Furmi 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Druhá séria o nič lepšia ako prvá. Stále pomalé tempo (ešte pomalšie keďže sa rozšírila na 15 dielov), stále mi hlavné postavy niesu sympatické. Dokopy možno tak len 3 - 4 diely ktoré za niečo ako tak stáli. Nepáči sa mi že sa už vo štvrtine druhej série seriál rozdelil na 4 rôzne hlavné línie ktoré od seba boli diametrálne odlišné čo sa kvality týkalo. Divák je tak prinútený sledovať zaujímavé putovanie Travisa so synom Chrisom a potom pol následujúceho dielu sa nudiť pri roztopašnom Nickovi ktorý sám nevie čo chce (a to som mu po prvej sérii fandil asi najviac zo všetkých postáv). Rozhodnutím rozdeliť hlavnú líniu na 4 časti sa stala aj pre mňa fatálna chyba v tomto type seriálu a to absencia hlavného hrdinu. Spočiatku to vyzeralo na Travisa ale po druhej sérii už tomu tak nieje. Linearita TWD a hlavnej postavy Ricka od začiatku bola oveľa lepšia voľba. Fear obkukáva staré triky z TWD ženie ich do seriálu príliš rýchlo a pritom kopu podstatných vecí vynecháva a ešte aj pridáva vlastné ktoré proste nefungujú. ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama