Reklama

Reklama

Recenzie (5)

classic 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zdá sa mi, že síce horúčkovito nakrúcali nové epizódy s očividným Elánom, ale nazdávam sa, že by mi pravdepodobne prospeli dlhšie prázdniny ? Konkrétne sa vrátili nad polovicu tretej sezóny. Dva znepriatelené tábory sa spoja dohromady, a to zaváňa ďalšími očakávanými problémami, ktoré sa spočiatku zosypú, ako lavína. Keď som k tomu pozoroval jednotlivé herecké výkony všetkých zúčastnených aktérov + trochu som sa zamyslel nad tým, čo museli vyrozprávať cez predpísaný scenár, tak som sa často čudoval, chytal za hlavu, a pociťoval enormnú, všadeprítomnú imbecilitu, ako vyšitú ! Ozaj, otrasný zážitok ! Číri a hlúpi amatéri ! ()

Reklama

kenkaku 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Prakticky vzato v epizodě se moc neděje. Čekal jsem pokračování v překvapivě nastoleném napětí (druhá polovina předchozí epizody) a ono se vše lacinou berličkou přesunulo z úrovně "nejsme schopni se sžít kilometry od sebe" do úrovně "nejsme schopni se sžít na jednom místě". ()

Pilda17 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nečekal jsem, že by druhá polovina série přinesla hned ze startu náboj jako začátek. V tomto díle se prakticky nic velkého nestane, ale nastává nový a větší problém pro obě skupiny. ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (1)

  • Na začátku epizody zazní píseň „Death is not the End“ od australského zpěváka Nicka Cavea. (Doomcourier)

Reklama

Reklama