Reklama

Reklama

Ženu na úteku pred zákonom dobehne jej minulosť v okamihu, keď je na pokraji ozajstného šťastia. (nessbeal)

Recenzie (6)

PetraMishka 

všetky recenzie používateľa

Příjemný romantický příběh se skvěle sehranou dvojicí Janet Gaynor a Charlesem Farrellem. Ona je dívka odsouzená za drobnou krádež, která ve strachu uteče s cirkusem, a on je naivní mladík, který by pro nic udělal cokoliv. Když se dívka zraní, napadne jejího milého odjet zrovna do města, kde byla odsouzena a ona nemůže než souhlasit, i když tuší, jak to dopadne. Především konec je tu opravdu nápaditý a Janet byla tak dobrá herečka, že by jí tu Italku člověk věřil bez mrknutí oka. ()

vitekpe 

všetky recenzie používateľa

Inspirovan nedavnym ohromujicim zazitkem s Lilian, jsem se tentokrat s duverou obratil do naruce me oblibene bozske Janet, a vychutnal si dalsi prekrasny film z neme ery. Tomu neni co vytknout. Zabavne natocene, nadherne melodrama, jak z ucebnice. Oscar pro Janet plne zaslouzeny, a velika pochvala pro pana kameramana. P.S.: vubec nechapu, proc na ty neme filmy lidi tak malo koukaji. Napadlo me totiz, jestli lidem spis nevadi ta vazna muzika, ktera vetsinou tyto filmy doprovazi. I kdyz tady je zrovna ustrednim motivem O Sole Mio, coz snad nikoho neurazi... :-) ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Ďalšia skvelá a skvelo natočená romantika s Janet Gaynor, ktorá bola superstar konca 20. rokov minulého storočia. Ide sa v duchu Murnauovho VÝCHODU SLNKA, či už štýlovo, alebo naratívne a to vo mne vyvolalo ohňostroj vášne a vnímania. Dalo sa to ukončiť všelijako, dramaticky, happiness, či zlatou strednou úzkostnou cestou, ale tvorcovia zvolili ten správny smer. ()

Galéria (36)

Reklama

Reklama