Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při práci na Rayových stránkách narazí Elliot na morální dilema. Dom a FBI jedou vyšetřovat velký hackerský útok do Číny. (Netflix)

Recenzie (7)

Frajer42 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak konečně došlo už i na hrátky s počítačem a já byl také konečně ve svém živlu. Elliotova touha po pomoci ostatním přerostla do takové míry, že se v něm konečně naplno prokousal na povrch Mr. Robot. Tajemný negřík provozoval moc krásný web a vysvětlila se mi tak logická nesrovnalost, kdy jsem nevěřil, že by předchozí pán migraci webu provést nedovedl. Na druhé straně světa se nám trošku hlouběji představil tajemný rákosník a ztratil něco ze své tajemnosti. Taky zrzečka od FBI nám pochopila, že není radno si zahrávat. Škoda, že ji maskovaní pánové taky nepolechtali olovem. Prostě další našlapaný díl, který jsem si užil. Začíná se pomalu dosahovat kvality předchozí série. ()

Reklama

TomX2

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Cekový dojem: U mňa tak 3* za scény, kedy sa Elliot znovu dostáva pred počítač a za viacmenej dobrý koniec. Len dúfam, že sa tam časom znovu ukáže Fernando Vera, inak bude Mr. Robot znovu jedna zo sérii, kedy scenáristi úplne zabudnú na staré postavy. Zatiaľ je u mňa 2. séria možno o stupeň horšia, než tá prvá a dúfam tiež, že sa znovu vráti do svojho starého štylu lebo toto ma priznám sa, začína naozaj nudiť. Moje hodnotenie: 50% ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak tu odpadávajú všetky námietky, ktoré som mal voči predošlj časti, i keď je viac menej rovnako koncipovaná. Pravidelné striedanie medzi viacerými dejovými líniami, ale vo svižnom tempe, bez zbytočného zdržovania a človek sa v tom hneď lepšie vyzná. Záver je opäť s veľkým cliffhangerom v Číne, nechajme sa prekvapiť, čo z toho vzíde. ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Elliot sa pustil päť do programovania. Avšak vybral si pc v ktorom sa adminuje stránka na predaj zbraní, predaj ľudí a objednávanie vrážd. Stránka na ktorú sa dostanete iba Tor browserom. Nebol to rozhodne rozumný ťah. Ide o celkom podarenú epizódu ale je to taký štandard. Seriál prechádza do mysterióznych vôd, prekvapilo ma,že do hackerských činností je zapletená aj vláda Číny. Som zvedavý kam sa dej dostane ďaľej. ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama