Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lenny se modlí za Dusollierovu duši a sestra Mary hořce pláče. Lenny povolá Sofii a ta mu poradí, aby navštívil mediálně známou misii v Africe. K údivu všech papež souhlasí. Po cestě se s Lennym neúspěšně snaží promluvit novináři a ti Voiellovi sdělí, že Kurtwell možná Lennyho vydírá. V Africe se zdá, že papež nemá jasno ohledně aktivit sestry Antonie. Lenny nyní pátrá po bezpráví a pronáší inspirativní proslov k tamnímu obyvatelstvu, s ostrým varováním vůči diktátorovi té země a sestře Antonii. Mezitím Voiello překvapí sestru Mary. (Filmbox)

(viac)

Recenzie (14)

tron 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Deti majú rady veľa vecí, ale ešte žiadne dieťa mi nenapísalo, že má rado vojnu." Paráda. Už som myslel, že sa to nestane, ale po dlhej prestávke ("naplno" sa mi páčili v podstate len prvé dva diely) opäť návrat na seriálový vrch. Afrika tomu dodala úplne grády a hlavne sa ten nevyspytateľný bastard prekvapivo (konečne!) ukázal v pozitívnom svetle. Ukazuje sa, že najzákernejšie svine sa nachádzajú na miestach, kde by ste ich čakali najmenej. Akurát teda moc dobre neviem, čo si mám myslieť o klokanovi... ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Slušná epizóda.. Jeden z mála seriálov ktorý nemá slabú časť. No čakal som, že sexuálne deviácie o ktorých bola táto časť budú také troška viac kontroverznejšie ako som si pri mladom pápežovi zvykol. Dej v Afrike zo zvrhlou matkou Antóniou mohol byť rozvinutejší aj do dvoch častí by som to dal. Nevadí, to čo si zaslúžila dostala a pred nami sú už iba posledné 2 epizódy. ()

Reklama

ghatos 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Sex je motorem všeho. Ano je, ale taky je pořád porouchaný. Sorrentino se hodně zaměřil na sexuální podstatu morální zkaženosti. Ta neschopnost ovládnout se a potřeba animálním způsobem si brát vše prozrazuje o lidech hodně. 86%. PS: Zajímavost: Kromě české vlajky v předchozích dílech byl teď vidět třeba nápis tschechien na nákladním voze. ()

Galéria (20)

Reklama

Reklama