Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Roman Ondráček a Miloš Pokorný, členovia hudobného projektu Těžkej Pokondr, si k natočeniu videoklipu k tejto skladbe prizvali celú plejádu mediálne známych osobností, ktoré presvedčili, aby si nechali pre túto príležitosť narásť "kníra" pod nosom. (MM_Ramone)

Recenzie (7)

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Všichni borci mají kníra a z toho jednoznačně vyplývá, že já kníra mít nemohu. Mezi borce mne zkrátka Wikipedia neřadí, ale mně to nevadí a v tomto klipu si užívám s hvězdnou sestavou jejich nesynchronizovaného vrtění v horečkovském rytmu sobotní noci. Nějaká extrémně inteligentní zábava to sice není, ale považuji za naprosto zbabělé vytýkat duu Pokorný - Ondráček, že neumí zpívat, že ztrapňují světové hity nebo že mají porážkovou hmotnost. Oni to dobře vědí a neváhají to kdykoli použít proti divákovi. Jen do nás! ()

Reklama

orkadimenza 

všetky recenzie používateľa

Těžkej Kokondr hučí refrén 3 minuty v kuse, až z toho budu mít malýho kníra na puse. Radši cpu se něčím mnohem lepším, třeba rockem, tak už mě s tím knírem neštvi, odlož to bokem. Seru na vás stejně jako Kája Gott, tahle šaškárna si zaslouží max. 1 bod, ale protože já rozhodně nejsem chudej, tak vám za ty celebrity dám i druhej. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Roman Onráček a Miloš Pokorný mi nikdy nesadli. Ich štýl humoru sa mi zdá kostrbato trapný. Takže ani ich stupid satirický hudobný projekt Těžkej Pokondr ma nedokázal oslovotiť, zaujať a už vôbec nie pobaviť. Chlapci sú to snaživí, ale to je tak asi všetko. Ku natočeniu videoklipu ku songu "Kníra mám" si prizvali celú plejádu mediálne známych osobností, ktoré presvedčili, aby si nechali pre túto príležitosť narásť kníra pod nosom. Z môjho uhla pohľadu to dopadlo tak ako vždy, trapne a hlúpo. * ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama