Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jack a Triumph sú dvaja dospelí, vyslúžilí detskí herci, ktorí prežívajú ťažké časy potom, čo ich seriál bol zrušený. Triumph ťahá Jacka ku dnu, a tak sa ich život rozdelí. Jack sa snaží znovu postaviť na nohy, no po pätnástich rokoch sa v jeho živote znovu objaví Triumph a stanú sa spolubývajúcimi. Humorný seriál je plný nadhľadu, ale aj urážok a dekadencie, ktoré sa striedajú s pohotovým a briskným glosovaním zo strany Triumpha, čo je jeho "trademark". Tieto glosy nie sú vopred nacvičené, a tak pridávajú seriálu na osobitosti. (AcHeRoN)

(viac)

Recenzie (1)

adako 

všetky recenzie používateľa

Triumph je dávač, to bez debaty. Asi nikto nedokáže zložiť človeka tak ako on, a jeho ostatné projekty ako reportáže pre Conana, alebo jeho volebný špeciál sú perfektné veci bez jedinej chybičky. V seriáli to však už tak nefunguje, jeho humor je založený na interakcií s ľuďmi a improvizácií. Keď sa tu snaží generovať príbeh, po pár dieloch to začína byť obohrané a neoriginálne. V podstate sa nečudujem že zostali iba pri jednej sérií, od tretieho/štvrtého dielu sa to už nikam neposúvalo a pokračovať by asi bolo zbytočné. ()

Zaujímavosti (1)

  • Triumph the Insult Comic Dog je postava, ktorú vymyslel Conan O'Brien a Robert Smigel najprv iba pre skeč v Late Night with Conan O'Brien v roku 1997. Robert Smigel je zároveň bábkarom a hlasom Triumpha. Popularita Triumpha rástla, a tak sa z neho stala známa komická postava, ktorého humor je založený hlavne na urážkach a glosovaní známych ľudí, udalostí a šoubiznisu. (AcHeRoN)

Reklama

Reklama