Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrozný objev v tajné laboratoři rozdělí Naomi a Holdena a postaví posádku Rocinante proti sobě. Avasaralaová a Bobbie letí na nebezpečné setkání, které ovlivní budoucnost lidstva a jehož výsledek je nepředvídatelný pro obě strany. (Prime Video)

Recenzie (8)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Postavy na/pri Ganymede musia riešiť na poslednú chvíľu veľmi zásadné otázky ohľadom životov cudzích ľudí. Podobne je to aj na zemi, kedy si už musí každý kryť svoj chrbát a úplne mimo je otázka dobra, či zla. Je fráza "Zem na prvom mieste" tá skutočne správna? Posledný nádych pred finále mohol byť pôsobivejší, druhá polovica je určite vydrenejšia, ako tá prvá ale toto som s The Expanse zaregistroval už viackrát. ()

Reklama

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dvanáctá epizoda mě tedy dvakrát nenadchla. Pronásledování hybrida zničeným skleníkem bylo nechutně dlouhé, výběr dvaapadesáti pasažérů byl na mě příliš patetický, takže všechno zachraňoval hlavně Errinwrightův thriller a schůzka Avasarala- Mao. Navíc musím souhlasit s tím, co napsal rashaverak, výhružce typu: " Mám vaši korvetu a nebojím se ji použít!", poněkud chybí pevný základ. ()

rashaverak odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak urcite, mala fragatka ukradena z hangaru vlajkove lodi Marskeho lodstva varuje nekolik desitek Marskych valecnych lodi aby ji nechali na pokoji nebo poznaji jeji hnev a ti poslusne poslechnou. Bohuzel naprosto imbecilnich a nevysvetlenych veletocu v pribehu pribyva a zacina se to zase povazlive priblizovat zhovadilostem typu Battlestar Galactica. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama