Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život Jaka Riversa (Thomas Downey) nie je žiadnou variáciou na americký sen. Horko-ťažko sa prediera životom ako automechanik, nemá žiaden útulný domček so záhradou na predmestí, práve naopak – so svojou manželkou Grace (Elisabeth Röhm) a sestrou Skye sa tlačí v karaváne. Aby toho nebolo málo, neďaleko mestečka, kde býva, sa práve otvára luxusné Molichan Tribal Casino, ktoré so svojim komplexom služieb uberie obyvateľom mestečka z už aj tak chudobného zdroja obživy. Keď mu navyše kamienok spod kolies nákladného auta pracujúceho pre majiteľa kasína Ray Kaplana (Vinnie Jones) praskne čelné sklo na jeho aute, rozhodne sa Jake vybrať do nenávideného kasína a požiadať o náhradu škody. S monoklom na oku a dobitý ochrankou kasína prehodnotí svoju taktiku a rozhodne sa na to ísť z úplne iného konca... (beso74)

(viac)

Recenzie (2)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Na to, v jakých filmech Vinnie Jones v poslední době hraje, je tohle ještě celkem dobré. Není to žádná pecka a jako heist snímek to moc nefunguje, ale jsou zde celkem dobré postavy a nějaká ta scéna, která je alespoň trochu vtipná. Jinak ale opravdu nic navíc, prostě jen očekávaný průměr, možná i trochu hůř. ()

beso74 

všetky recenzie používateľa

Chudobnejší príbuzný Oceans 11, ktorého je nutné pochváliť za niekoľko humorných scén a vcelku prijateľné vyťaženie Vinnieho Jonesa. Samotná predohra k lúpeži a aj samotné plánovanie lúpeže a jej prevedenie je však neskutočne zdĺhavé a nudné. ()

Reklama

Galéria (9)

Reklama

Reklama