Reklama

Reklama

Predtým, ako som ťa poznala

  • Česko Než jsem tě poznala (viac)
Trailer 9

Louise vie všeličo. Vie, že sa jej páči práca v bistre, a vie, že možno neľúbi svojho priateľa Patricka. Zato nevie nič o klasickej hudbe, nevie, že príde o miesto, a keby tušila, čo ju čaká, asi by prišla o rozum. Will vie, že po dopravnej nehode stratil chuť do života. Vie, čím bol kedysi, vie, že všetko sa mu teraz zdá nepodstatné, a presne vie, ako s tým skoncovať. Zato nevie, že Lou mu vtrhne do života ako náhla búrka. A ani jeden z nich nevie, že jeden druhého navzájom navždy zmenia... (Forum Film SK)

(viac)

Videá (14)

Trailer 9

Recenzie (713)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $20miliónovTržby USA $56,245,075Tržby Celosvetovo $207,945,075Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,993,798Tržby za predaj DVD v USA $6,356,775║ sčasti tématický smutné, ale má to príjemnú hravú "romantickú" iskru, prirodzenú nenútenú odľahčenosť, vďaka roztomilej Emilie Clarke ale hlavne je to osviežujúce /80%/ ()

BMW12 

všetky recenzie používateľa

Trošku podobné jako Nedotknutelní, ale jde opravdu o nádherný a vhodně vtipný film. Hlavní dvojice je naprosto skvělá, Sam Claflin to zahrál jak nejlépe šlo, a Emilia Clarke také vynikající, snad jen mi vadilo, jak se celý film ksichtila. Líbil se mi ve vedlejší roli hrající Stephen Peacocke, který si počínal suverénně. ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Často krát bývam pri komentovaní filmov uštipačný, ironický a že vraj aj cynický. Zopár užívateľov mi napísalo, že mnohé moje komentáre sú provokatívne a nenávistné. Bolo mi viac krát vyčítané, že som hater. Asi je to pravda alebo možno ani nie. To je jedno. Je to proste tak, že čo mám na srdci, to napíšem do komentára. No občas sa nájde tak silný snímok, že mi vyrazí dych a stratím reč. Osobne sa ma dotkne. Tak to bolo i v prípade amerického filmu "Predtým, ako som ťa spoznala" (Me Before You), ktorý v roku 2016 natočila anglická režisérka Thea Sharrock. Je to úžasné filmárske dielo, romantická dráma, ktorá sa ma bytostne dotkla. Takže si v tomto prípade odpustím svoje obvyklé silne kritické úvahy a bez zbytočných rečí dám tomuto titulu päť hviezdičiek. ***** ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Obyčajná, priemerná a z mne neznámeho dôvodu tu prehodnotená záležitosť. V prvom rade ide o romantiku trochu podivného charakteru, miestami to funguje, miestami nie. Hlavne by ale romantický film, hoci aj smutného charakteru, mal mať nejakú pozitívnu pointu. Tu žiadna nenastala, ak teda nepovažujete maximálne sebectvo a pravdepodobnú propagáciu istej "lekárskej" činnosti za pozitívne. Nepridám sa ani ku kladným hodnoteniam na Emiliu Clarke. Tá by mala ostať v úlohe Daenerys, kým jej to fyziológia dovolí. V prípade, že má niečo hrať tak brutálne prehráva, keď mala byť veselá i smutná, vždy rovnaká neusporiadaná mimika, v kuse nejaké trhané pohyby obočia, takýto výkon bol hodný maximálne grotesky. ()

playboxguest 

všetky recenzie používateľa

Po mnoha stránkách dobrý film, jemuž nahrává hlavně sympatické herecké obsazení, hovořící mnou na poslech milovaným britským přízvukem. Díky tomu z filmu většinu stopáže vyzařuje odpočinková, pozitivní nálada, která mi dost připomínala atmosféricky podobně laděný feel-good-movie Albatros (nehledě na to, že i postava Emilie Clarke mi připomínala postavu Felicity Jones v Albatrosu). Jenže to trvá možná 70 minut. Zbývající půlhodinka je totálně klišovitá, city vydírající, tuctovka, která posílá kvality filmu do plevele, nebo alespoň do kopru. A to se těžko odpouští, ikdyž nepopírám, že bych se klidně mrkla znovu, ikdyž tentokrát už s lehkým skepticismem. ()

Galéria (67)

Zaujímavosti (9)

  • Film byl natočen podle stejnojmenného románu od Jojo Moyes z roku 2012. (SONY_)
  • Náklady na výrobu byly v přepočtu přibližně 20 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Súvisiace novinky

Han Solo a Daenerys

Han Solo a Daenerys

19.11.2016

Emilia Clarke je dobře známá díky seriálové Hře o trůny a pomalu se snaží prosadit na velkém plátně. Dom Hemingway ani pětka Terminátora jí k tomu příliš nepomohly, Emilia to ale nevzdává a po hitové… (viac)

Reklama

Reklama