Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alex (Ben Stiller) a Nancy (Drew Barrymoreová) žijú priam americký sen a tvoria mladý pár s budúcnosťou pred sebou. Nancy pracuje v prestížnom časopise, Alex pracuje na svojej druhej knihe, a hlavne – majú jeden druhého. Chýba im už len to jediné – ich vlastný domov. To platí až dovtedy, kým ich predajca nehnuteľností nezavedie do Brooklynu, kde objavia dom svojich snov – čarovný starý dvojpodlažný byt. Je dokonalý – krásne zariadený, starostlivo zrenovovaný. Alex a Nancy budú musieť hlbšie načrieť do úspor, než očakávali, ale kto by odolal dvom poschodiam a trom krbom s pôvodnými kachličkami? Ich nový domov má však aj niečo, s čím nerátali – starú pani Connellyovú (Eileen Essellová), ktorá býva na hornom poschodí. S ohľadom na jej vysoký vek a krehké zdravie Alex a Nancy predpokladajú, že nepohodlie spoločnosti tejto milej starenky bude len veľmi dočasné, stará dáma však nie je až taká nevinná a krehká, ako si mysleli. Množstvo jej požiadaviek pomaly, ale pravidelne rastie, a Alex s Nancy nakoniec šialene zariaďujú, vybavujú, opravujú, ubezpečujú a míňajú energiu na svoju nájomníčku viac, než človek znesie. Ako sa ich úžasný život začína rúcať, ich domov je nakoniec všetkým, len nie domovom ich snov. A vtedy si uvedomia, že v láske, vojne a nehnuteľnostiach je dovolené všetko. Rozhodnú sa babičku zniesť zo sveta, ale po niekokých nevydarených pokusoch si objednajú vraždu u profesionála Chicka (James Remar). Lenže na Connelyovú je krátky aj on... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (384)

Matty 

všetky recenzie používateľa

Není snadné najít v New Yorku slušný byt pro dva mladé a perspektivní lidi. V tom vyhlédnutém budou v lepším případě přebývat švábi a potkani, v horším milá vetchá stařenka, v reálu neustále prudící čarodějnice. Danny DeVitto nedokázal ze slibného námětu vytřískat víc než pár předvídatelných vtípků situačních („borůvky!“), pár obstojných vtípků konverzačních („její vlasy byly světle žluté jako barva moči po multivitaminu“), pár zbytečných vtípků fekálních a pár zdařilých vtípků černohumorných, které kdyby byly zastoupeny ve větším množství a šly až na dřeň, snad by i zachránily film před svíjením se v křeči. Sympatický Ben, nesympatická Drew (veškerý půvab sršící z té dívčiny jde mimo mě) a neskutečná Eileen Essellová. Té jsem nějaké ošklivé, nezhojitelné zranění přál minutu od minuty méně a nečekaná pointa mě utvrdila v názoru, že jde opravdu o vcelku fajn babču. Mohla to být drzá, anarchistická komedie, která hne žlučí konzervativců a bránicí milovníků černého humoru, bohužel vznikla jenom umírněná variace na počítačovou hru Neighbour from Hell (a jeden výborný úsek z Amélie pochopitelně). 40% Zajímavé komentáře: ripo, FateKEEPER, Vodny ()

LaciLC 

všetky recenzie používateľa

Veľmi vydarená oddychovka obsahujúca pár super scén(napr. keď chce Ben Stiller chytiť chrípku, rozpredajú všetko aby mohli vyplatiť nájomného vraha). Tá stará bola fakt protivná, a aj keď nemám rád Drew Barrymoreovú, v kombinácii s Benom Stillerom mi až tak nevadila. Nie je to, ako tu veľa ľudí spomína Vojna Roseovcov, ale je to sranda. ()

Reklama

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack David Newman: 1. Allegro - L'Estro Armonico Op.3: Concerto No. 2 in G Minor ,2. Irish Jaunting Car ,3. The Woody Woodpecker Song ,4. Hawaii Five-O ,5. The Love Boat ,6. Listen Here ,7. Água de Beber ,8. Pub with No Beer ,9. True ,10. Adios, Au Revoir, Auf Wiedersehn ,11. Grazing in the Grass ,12. Speakeasy Blues ()

Bauer 

všetky recenzie používateľa

Tam kde je Ben Stiller tak to většinou znamená že se budu bavit.Ano i tato komedie mi to potvrzuje.Vybrat si moc sympatickou dvojici jako je Ben Stiller a Drew Barrymore byl dobrý tah a k tomu celkem zajímavé nápady jak zaíbt takovou malou roztomilou bábu.....U této komedie sem se i sem tam zasmál takže svůj účel splnila. ()

TheMaker 

všetky recenzie používateľa

Jedna z nejlepších černých komedií, co znám ! Samozřejmě musíte film brát trochu s nadsázkou a hlavně u něho vypnout mozek. Ben a Drew se k sobě opravdu skvělé hodí a role jsem jim naprosto věřil. Drew je strašně moc krásná a perfektní herečka. Z té babizny šel opravdu strach a závěrečná pointa je vtipná a šokující. Nechápu proč byl film propadák, myslím, že se Dannymu film povedl. Dokonce se mi tento film možná líbí více, než Válka Roseových. ()

Galéria (219)

Zaujímavosti (13)

  • Duo Ben Stiller (Alex) a Drew Barrymore (Nancy) příliš diváků nenadchlo, a tak se film během prvního víkendu (26.-28. 9. 2003) v severoamerických kinech vyšplhal pouze na sedmé místo s výdělkem 4,6 milionu dolarů. V pokladnách severoamerických kin nakonec diváci nechali jen 9,6 milionu dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 19,3 mil. (imro)

Reklama

Reklama