Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ak chce Ash zachrániť, oslobodiť z posadnutia a priviesť späť k životu ľudí, ktorých má rád a ktorí celý čas verne stali po jeho boku, musí sa vydať na druhú stranu, do sveta démonov. Aby to dokázal, musí sám seba zabiť a prejsť portálom, ktorý sa nachádza v pivnici obchodu, čo zdedil po svojom otcovi. Čaká ho veľmi ťažké rozhodnutie. (MM_Ramone)

(viac)

Recenzie (7)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Americký režisér Sam Raimi, spolu so svojim starším bratom scenáristom Ivanom Raimim, oživili v roku 2015 kultové horrorové dielo. Fanúšikovia fenoménu "Evil Dead" sa opäť môžu stretnúť s charizmatickým Ashom Williamsom a vrhnúť sa do boja proti temným démonickým silám. Tento krát vo forme televízneho seriálu, ktorý nesie názov "Ash vs. Evil Dead". Tretia séria bola vyprodukovaná v roku 2018. Pozostáva z desiatich častí. V poradí ôsma epizóda sa volá "Roztrhnutie" (Rifting Apart). Ak chce Ash zachrániť, oslobodiť z posadnutia a priviesť späť k životu ľudí, ktorých má rád a ktorí celý čas verne stali po jeho boku, musí sa vydať na druhú stranu, do sveta démonov. Aby to dokázal, musí sám seba zabiť a prejsť inodimenzionálnym portálom, ktorý sa nachádza v pivnici obchodu, čo zdedil po svojom otcovi. Čaká ho veľmi ťažké rozhodnutie. **** ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ash si vyrazí tam na ´´druhú stranu´´ ala INSIDIOUS a zábava sa môže začať. Síce nie taká, ako som čakal, ale viac než obstojná. A v tejto časti sa aj oboznámime s ešte iným využitím rozmiešavača farieb. ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Asha čaká ťažké rozhodnutie.Musí sa zabiť, aby sa dostal na druhú stranu a pokúsil sa priviesť naspäť ľudí, na ktorých mu záleží. Prvá epizóda tretej série, pri ktorej som sa nudil. ()

topi 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nejtemnější díl zatím...." Trhlina" je pěkně ponuré místo a většina děje se odehrává v ní. Je radost vidět, jak tvůrci pracují s atmosférou dílů a hrají si s pokračujícím dějem. Já vím stoprocentně, že nechci, aby seriál skončil. Dokonce jsem si už zvykl i na Ashovu dcerku Brandu. ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama