Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezprostredne potom, čo Ash zistil, že je ženatý, o svoju manželku prišiel. Všetko sa to ešte viac vyhrotí v deň jej pohrebu. Pod vplyvom Necronomiconu precitne aj Ashov mŕtvy otec. Ash ho musí opäť zabiť. To mimoriadne negatívne pôsobí na jeho dcéru Brandy. Takže ju Ruby, ktorá sa vydáva za školskú poradkyňu, ľahko presvedčí o tom, že jej otec je šialený psychopat. (MM_Ramone)

(viac)

Recenzie (10)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Americký režisér Sam Raimi, spolu so svojim starším bratom scenáristom Ivanom Raimim, oživili v roku 2015 kultové horrorové dielo. Fanúšikovia fenoménu "Evil Dead" sa opäť môžu stretnúť s charizmatickým Ashom Williamsom a vrhnúť sa do boja proti temným démonickým silám. Tento krát vo forme televízneho seriálu, ktorý nesie názov "Ash vs. Evil Dead". Tretia séria bola vyprodukovaná v roku 2018. Pozostáva z desiatich častí. V poradí tretia epizóda sa volá "Očividne mŕtvy" (Apparently Dead). Bezprostredne potom, čo Ash zistil, že je ženatý, o svoju manželku prišiel. Všetko sa to ešte viac vyhrotí v deň jej pohrebu. Pod vplyvom Necronomiconu precitne aj Ashov mŕtvy otec. Ash ho musí opäť zabiť. To mimoriadne negatívne pôsobí na jeho dcéru Brandy. Takže ju vypočítavá Ruby, ktorá sa vydáva za školskú poradkyňu, ľahko presvedčí o tom, že jej otec je šialený psychopat. **** ()

Reklama

Martrix 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Rodiné lapálie v tom nejčernočernějším vydání. Ruby by se ani nemusela moc snažit, aby Ashovu dceru přesvědčila, že má taťku magora. Společně se závěrečným songem, který si vystřihl Campbell, má tento díl takový zvrhle divadelní podtón. Pustit to zrychleně, ubrat barev, přidat světla a ozvučit klavírem, tak je to groteska jak vyšitá. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ruby počas pohrebu mamy Brandy a vďaka oživeniu Ashovho otca, ktorého musí Ash zabiť Brandy presvedčí, že jej otec je šialený. Pablo, Kelly a jej nový priateľ pátrajú po kandahárskej dýke. Epizóda má skvelú atmosféru najmä vďaka predmestiu Elk Grove a lese, v ktorom sa odohráva dej. Rovnako vďaka vynikajúcej hudbe je zážitok sa na tretiu sériu pozerať aj napriek tomu, že tempo predsa len v tretej časti trochu upadlo. ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama