Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ash svádí boj se svým úhlavním nepřítelem. Kelly a Pablo si musí ujasnit, komu mohou věřit. (Cinemax)

Recenzie (9)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Další povedená epizoda, kterou tvůrci postavili na hláškách prudce inteligentního Ashe a na neustávajícím toku krve, vnitřností a dalších částí těl. Také jsem ke svému velkému překvapení zjistil, že je Ruby Abdul Alhazred, což mě potěšilo, celou dobu jsem si myslel, že to bude nějaký vousatý a vrásčitý arabský kmet. ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Kelly a Pablo sa musia rozhodnúť, ktorý Ash je pravý. K chatke dorazí skupinka turistov, ktorú majú Pablo s Kelly odprevadiť do bezpečia, zatiaľčo Ash chce zničiť svoje druhé telo a Amandino. Tá sa však premení v zlo a napadne skupinku na čele s Pablom. Na pomoc im prichádza Ruby a presviedča Asha aby jej knihu zla dal, aby ju mohla zničiť. Hlášky, potoky krvi a inteligentný Ash. Práve preto má seriál svojich fanúšikov. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Americký režisér Sam Raimi, spolu so svojim starším bratom scenáristom Ivanom Raimim, oživili v 2015 kultové horrorové dielo. Fanúšikovia fenoménu "Evil Dead" sa opäť môžu stretnúť s charizmatickým Ashom Williamsom a vrhnúť sa do boja proti temným démonickým silám. Tento krát vo forme televízneho seriálu, ktorý nesie názov "Ash vs. Evil Dead". Prvá séria pozostáva z desiatich častí. V poradí deviata epizóda sa volá "Kniha viazaná v koži" (Bound in Flesh). V schátranej, ponurej chate v horách stále prebieha súboj Asha s Ashom. Kelly a Pablo sú z toho zmätení. Nevedia, ktorý Ash je človek, a ktorý démon. Mŕtve telo agentky Amandy Fisherovej posadnú temné sily. Na chatu prichádza aj tajomná Ruby. Požiada Asha, aby jej dal Necronomicon. Tvrdí, že ho možno zničiť jedine kandarskou dýkou, ktorú priniesla. ***** ()

Galéria (13)

Reklama

Reklama