Reklama

Reklama

Nezmieriteľní hrdinovia

  • Česko Američtí vojáci (viac)

Obsahy(1)

Brad byl se svojí rodinou na dovolené, když mu na letišti teroristé, v čele s nechvalně známým Carlosem, unesli manželku. Aby ji zachránil, musí se s nimi utkat na život a na smrt. V sázce je ale mnohem víc životů, než si Bred myslí (oficiálny text distribútora)

Recenzie (13)

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Tradicne v poho beckova akcnarna od mistra Golana ktery nikdy nezklame Pare patri k mym oblibencum a Drago je takovy jaky ma radne slizky zaporak byt lidi tu v komentech samozrejmne resi kraviny jako vzdy tohle neni zadna super vypravna kino pecka tohle je solidni beckova akce co si na nic nehraje a jako takova splnila presne co jsem ocekaval ()

K.I.N.G. 

všetky recenzie používateľa

...Muž jde zachránit svou manželku a najde ji přivázanou za ruku řetězem k něčemu... Normální člověk použije samopal, který drží v ruce a řetěz přestřelí, popadne ženu, ukryje ji do bezpečí, poté najde ostatní členy komanda a jde si to vyřídit s hlavním mizerou / Americký voják si jde pro klíčky od okovů přímo za hlavním parchantem a to zcela sám, aby se mohlo naplno projevit jeho hrdinství. ...No, člověk si za ta léta zvykne na cokoliv. ()

Reklama

Grondal odpad!

všetky recenzie používateľa

To najdôležitejšie čo môžem povedať k tomuto filmu je to, že ma dohnal k slzám. To by nebolo až také nečakané, pretože na plač je tu úplne všetko od deja cez scenár až po réžiu a herecké výkony, no napriek tomu sa to aj filmov s podobnými "kvalitami" podarí len zriedkavo. Ale aby som všetko uviedol na pravú mieru, slzy ktoré mi po prvej štvrťhodine tiekli po tvári boli samozrejme slzy smiechu. Nebudem spoilerovať detaily, to proste treba vidieť a nechať sa zas a zas prekvapovať originálnymi filmárskymi postupmi a nápadmi. Po zhliadnutí tohto filmu, mi už ani skvost ako Prezidentov muž nepripadá taký šitózny, ale len nezaujímavo zlý. Tak či onak, zas som si raz rozšíril filmové obzory a vôbec investovaný čas neľutujem, pretože ak je pravda že smiech predlžuje život, tak úvodná štvrhodina mi splatila všetok čas, o ktorý som prišiel. ()

humanbeing 

všetky recenzie používateľa

Takhle neschopní záporáci, kteří píšou dopis americkému prezidentovi, zatímco Michael Pare bezproblémově zdrhne z vězení, snad nemůžou ani existovat. Nejvíc mě pobavila scéna, kde Pareho parťák omračuje naprosto hluché a krátkozraké vojáky svým dalekohledem. Sem tam je to dobrá bžunda, ale celkově slabota. ()

SeBig odpad!

všetky recenzie používateľa

Uf už zase.. další z milionu akčních béček, co nepřináší vůbec nic originálního ba dokonce ani zábavnýho a tváří se to hrozně drsně a jediný co bylo drsný jsem byl já, když jsem tenhle skvost hodnotil. Snad jediný co mě trochu pobavilo byl hrdina Paré zachranující bazukou svou manželkou (kterou má jako rukojmí kdo jiný než Billy feták Drago) Stojí to za to, vidět to jen kvuli téhle scéně? Já bych řekl že stoprocentně ne. ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (1)

  • V automobilové honičce jsou použity scény z filmu Killing Streets (1991), ve kterém Michael Paré a Gabi Amrani také hráli. (slatkac)

Reklama

Reklama