Reklama

Reklama

Divoká noc

  • USA The Overnight
Trailer

Alex (Adam Scott) s Emily (Taylor Schillingová) a synom RJ-om sa práve presťahovali zo Seattlu do Los Angeles. Vo veľkomeste sa však cítia byť celkom stratení a dúfajú, že si už čoskoro nájdu nejakých nových priateľov. Keď sa v susednom parku náhodne zoznámia s Kurtom (Jason Schwartzman), Charlottou (Judith Godrècheová) a ich synom Maxom (Max Moritt), s radosťou prijmú od nich pozvanie na pizzu večer k nim domov. Po večeri im hostitelia ponúknu, že obe deti uložia spať na poschodí a všetci sa môžu ďalej pokojne zabávať v ich veľkom dome. Alex s Emily zisťujú, že Kurt s Charlottou sú veľmi hravý párik a večierok u nich je s postupom noci stále príjemnejší a zaujímavejší. A to ešte netušia, aké prekvapenie im prinesie na záver, keď nálada pod vplyvom alkoholu a hudby vygraduje a všetci sa úplne uvoľnia. A napokon aj celkom vyzlečú... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (21)

P1tr 

všetky recenzie používateľa

Komedií se sexuální tématikou vzniklo již mnoho a povětšinou šlo o laciné a prvoplánové kousky. The Overnight se řadí do menší skupiny promyšlenějších a v rámci možností hlubších filmů, které se točí okolo sexu, ale ten využívají k rozehrání dalších témat. V tomto případě je to pevnost vztahů a lidské nejistoty, které jsou v průběhu divného a zábavného večera prozkoumány dostatečným způsobem na to, aby vás film vedle kvalitního humoru zaujal i zúčastněnými postavami a jejich motivacemi. Právě určitá hloubka charakterů odlišuje The Overnight od konkurence a dělá z něj celkem smysluplné dílo, které donutí k zamyšlení a často si hraje s diváckými očekáváními. Tvůrci si ke zpracování jednoduchého tématu vybrali složitější a ambicióznější cestu, což byl risk, který se jim nakonec vyplatil a mají za to můj obdiv. ()

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Divoké sú možno tak trenérky Borisa Kollára, ale toto nie. Dva nadržané páry húlia bongo, potom uvažujú či swingers či nie, potom zase bongo. A celý čas sa obávajú či ich náhodou neprichytia deti. Navyše humor, z ktorého vám je trápne za samotných hercov. Film ale má svoju výhodu. Vďaka jeho pozretiu budete vedieť iné filmy oceniť vyššie. ()

Reklama

Catchless 

všetky recenzie používateľa

Čo bolo toto?! :D Šialený film, ale bohužiaľ ani nie v dobrom. Už v prvej scéne, kde sa stretáva pár prvý s mužom z páru druhého tam proste niečo nesedí. Bývate dva týždne v novom štáte/meste a cudzí týpek za vami hentak familiárne príde a tak si podľa mňa každý normálny človek pomyslí, že je psycho a určite k nemu domov nepríde. Ale oni prišli a od začiatku prehliadali úplne podivnosti, čo tí dvaja stvárajú. Dajme tomu, že ako taká otvorenosť je ok, ale toto už bolo moc mimo. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Je málo filmov, ktorý by som mohol označiť ako novodobý zážitok. Niečo nové, zaujímavé a súčasne fascinujúce sledovať. A presne takým filmom je dielko "The Overnight", ktoré bolo tohto roku veľmi očakávaným dielkom. Minulý rok som bol fascinovaný z lyrického erotického filmu You And The Night. Tento je však niečo úplne iné. Človek to sleduje a je súčasne šokovaný a súčasne aj fascinovaný z toho, čo sa deje. A je skvelý pocit, ak film dokáže zobudiť také zážitky. Plus naši štyria hrdinovia majú po celý čas naše sympatie. Nemyslím si, že ide o film na viacero videní, no veľmi dobre vie vyťažiť z toho, že je to erotická komédia. Ja si myslím, že za pokus tento film stojí, no musíte skutočne vedieť do čoho idete. Potom si myslím, že budete spokojní a súčasne možno obohatení o nejaké tie zážitky. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Osobně jsem čekal a také nakonec doufal, že to bude ještě o něco odvážnější, než jaké to nakonec bylo, ale i přesto je tohle film, který si zaslouží alespoň malý potlesk, protože přece jen narušuje nějaká ta tabu. Nakonec to ale začne až moc připomínat český film "Svatá čtveřice" a závěr je takový spíše neuspokojivý. ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (4)

  • Ako spomenul Patrick Brice na Medzinárodnom filmovom festivale v San Franciscu Q&A, celé natáčanie trvalo len 12 dní. (Arsenal83)

Reklama

Reklama