Reklama

Reklama

Toto a jeho sestry

(festivalový názov)
  • Česko Toto a jeho sestry (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Po tom, ako získal Alexander Nanau ocenenie Emmy za svoj observačný dokument Svet podľa Iona B., nám prináša rodinný príbeh Tota (10) a jeho sestier Anny (17) a Andrey (15). Zatiaľ, čo je ich matka vo väzení, Toto sa s vášňou učí tancovať, čítať, písať a dievčatá sa snažia udržať rodinu pohromade vo svete, ktorý už dávno zabudol, ako by mala vyzerať nevinnosť detstva. Čo sa stane, keď zistíme, že od života môžeme získať viac než nám ponúkli rodičia? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (5)

teba 

všetky recenzie používateľa

Ta stopáž filmu ublížila, s poloviční délkou by měl dvojnásobnou sílu. Nicméně je třeba vyzdvihnout absolutní nenucenost aktérů - působí to, jako by kamera v místnosti ani nebyla. ()

mauinka 

všetky recenzie používateľa

Myslela jsem, že už mě nemůže na tohle téma nic šokovat, ale to jsem byla na omylu.Tohle je opravdu silný kafe.Nechápu jak se Alexander Nanau dokázal dostat tak blízko, je to až neuvěřitelné. ()

Reklama

Broen 

všetky recenzie používateľa

Já nevím, moc tomu nerozumím. To v Rumunsku neexistují sociální úřady, který by nenechaly napospas děti na ulici, když jim neschopný fetující rodiče zavřou? Silnej dokument, chvilkama se mi nechtělo věřit, že o dokument vůbec jde... ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama