Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Blonďatou Sheeni, která osiřela v oblasti Zambuli, vychovává vznešený kmen a naučí ji telepaticky komunikovat se všemi tvory. Televizní zpravodaj Vic jí poskytne lekce lásky, když hledá v Africe materiál pro pořad o princi Otwani, fotbalistovi z královského rodu. Brzy však zjistí, že se zapletl do sítě politických intrik. Když se podlý princ rozhodne vtrhnout do kraje Zambuli, je na Sheeně, aby osvobodila Vica a zachránila své idylické království. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (70)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Asi som to už videl aj dávnejšie ale nedivím sa, že si z toho nič nepamätám. Je to až príliš naivná ženská variácia na Tarzana a ani tých pár akčných scén, v ktorých strieľa horiace šípy jak Rambo, to príliš nezachráni. Príroda ma neberie, Tanya Robertsová má super telo, ale v xichte môj typ nie je. Takže čo ostáva? Nič extra. Naivná rozprávočka na ktorú za pár dní znova úplne zabudnem. 4/10. ()

 

všetky recenzie používateľa

Z nostalgie, jako malá holka jsem na ten film byla schopná koukat každý den, ne, že bych to chápala, ale byla tam zvířátka a příroda a vůbec, pořád bylo na co se koukat. Když jsem se na to podívala teď, nepřišlo mi to tak úžasné, ale vybavil se mi ten nadšený pocit z dřívějška a míň tomu dát nemůžu. ()

Reklama

warrenur 

všetky recenzie používateľa

"Vic Casey, you are a GIANT!" "Occasionally..." Klasicke romanticke dobrodruzne B-cko rokov davno, davno minulych. Samozrejme, ze na nadhernej Tanye Roberts sme ako chlapci, ci chlapi mohli len oci nehat. :) Naviac ustredna melodia v momente vyvolala davne spomienky a nostalgiu, takisto ako kon premalovany na zebru, ci "zvieracia telepatia". :) Dnes vsak uz len naivna, rozpravkova blbinka a spomienky. I tak odporucam. Moze sa vam pacit prave takyto jednoduchy pribeh. ()

Tayen 

všetky recenzie používateľa

Blonďatý Tarzan v sukních, který jezdí na zebře, ovládá zvířata a snaží se zachránit šamanku, před popravou a svůj oblíbený kmen. Zpracování je koukatelnější, než novější seriál s tou pornohvězdou v hlavní roli. Pěkná hudba a pěkné scény s herečkou, která spíše sází na svůj vzhled než talent, z filmu dělá koukatelný dobrodužný snímek, který se nebojí kýčovitých momentů, které na druhou stranu někdy i působí. ()

sidzej 

všetky recenzie používateľa

To bol zas komedialny ulet. Z dialogov typu "benzin, o tom jsi uz mluvil...to co pijou ty vozy" som dostaval zachvaty smiechu. Vyslobodenie samanky z vazenia, utok plameniakov na helikopteru a dalsie wtf momenty spolahlivo pobavili. Spominana naivita je vsak rozkosna, priroda nadherna, hudba prijemna, prsnata Tanya Roberts riadne sukatelna takze sa vlastne nemam na co stazovat. Dej v tomto pripade nie je zas tak dolezity :) 65% ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (6)

  • Obrnené bojové vozidlo, ktoré vo filme používajú žoldnieri, je nemecký Thyssen Rheinstahl UR-416, ktorý od roku 1969 používala armáda Bundeswehru i policajné zložky v Západnom Nemecku. (Jello Biafra)
  • Film bol natáčaný v africkom štáte Keňa. (Jello Biafra)

Súvisiace novinky

Tanya Roberts zemřela den po chybném oznámení

Tanya Roberts zemřela den po chybném oznámení

05.01.2021

Aktualizace 5.1.2021 20:30: Život občas píše bizarnější zvraty, než kdejaký scénář k filmu. Tento je bohužel ale spíše velmi smutný. Po včerejším vyjádření hereččina zástupce Mika Pingela, jenž… (viac)

Reklama

Reklama