Reklama

Reklama

Girls und Panzer: Kore ga hontó no Anzio-sen desu!

  • Japonsko ガールズ&パンツァー これが本当のアンツィオ戦です! (viac)

Obsahy(1)

Špeciálna OVA epizóda, v ktorej sa dievčatá známe z Girls und Panzer stretnú v neľútostnom tankovom súboji s talianskou školou Anzio. Veliteľka Anzia, Chiyomi Anzai, predstaví ich skrytú zbraň, ktorou je veľmi silný tank. Súboj bude veľmi dôležitý, lebo len víťazstvo môže dievčatá posunúť ďalej za ich snom a škola nebola zatvorená. Podarí sa dievčatám zvíťaziť? (Hees)

(viac)

Recenzie (5)

Hees 

všetky recenzie používateľa

Dievčatá nasadnú do svojich tankov a stretnú sa v neľútostnom súboji proti Talianskej škole Anzio. Pozor Talianky majú pripravenú tajnú zbraň a dievčatá potrebujú zvíťaziť. Táto OVA je vlastne jedným zo súbojov, ktorý dievčatá museli vybojovať, aby sa dostali ďalej v turnaji a teda patrí niekde do stredu anime Girls und Panzer. Kvalitatívne toto je na úrovni anime a vôbec sa to od neho ničím nelíši. Dovolím si ešte spomenúť to, že najkvalitnejšie sú posledné diely v anime (Girls und Panzer) a na tie tento diel s dvojitou pasážou (37 min) nemá, ale rozdiel nie je až taký markantný (a len tým posledným dielom by som udelil vyššie hodnotenie). Zábavu som si užil ako pri anime, takže som ani neotáľal a udelil rovnaké hodnotenie. ()

KM Phoenix 

všetky recenzie používateľa

Protože mám slabost pro italskou druhoválečnou techniku, byl jsem zklamán, že zrovna tohle bylo vynecháno v původním seriálu. Tahle prodloužená epizoda to bohatě nahradila. Rej CV33 a Semovente byl neskutečně zábavný. Akorát možná označování velitelky Anzia (Anchovy) jako "Duce" je lehce za čárou. ()

Echelon1 

všetky recenzie používateľa

Je to "len" nedoplnená časť v seriály (čo je škoda), ale +, že to môžeme vidieť aspoň takto. :-D Pretože určite sa pýtali niektorí, kde sú Taliani? Čiže rovnako dobré, ako ktorýkoľvek diel seriálu. ()

renegad 

všetky recenzie používateľa

Dočkali sme sa. Súboj medzi tankmi školy Ooarai a talianského týmu Anzio ktorý bol v tv sérii vynechaný pekne doplnil sériu. U mňa vrcholná spokojnosť a mám dojem že dievčence už neboli až tak upišťané ako si ich pamätám. Talianky rozbehli akciu Peperoni veľkým štýlom a súboj aj celkom dobre pobavil. Za mňa preto jasných 5*. ()

Reklama

Reklama