Reklama

Reklama

AC/DC - Big Gun

(hudobný videoklip)

Obsahy(1)

Austrálska hard-rocková hudobná skupina AC/DC nahrala v roku 1993 pieseň Big Gun. Vyšla ako singel zložený špeciálne pre soundtrack k filmu Posledný akčný hrdina (1993), v ktorom hlavnú úlohu stvárnil herec Arnold Schwarzenegger. Ten tiež účinkuje vo videoklipe, ktorý bol natočený k tejto skladbe. Zúčastnil sa i koncertu AC/DC a poriadne to s nimi roztočil aj na pódiu. (MM_Ramone)

(viac)

Recenzie (9)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Arnold sa rozhodol, že propagáciu svojho ambiciózneho projektu obohatí o vystúpenie v hudobnom videoklipe skupiny AC/DC. Čo z toho vzniklo? Dynamická skladba, úsmevný klip a jedna neuznaná finančná filmová katastrofa, ktorá si zaslúžila byť popri Spielbergovom Parku a Stalloneho Horolezcovi najväčším hitom roka. Pre mňa teda áno. ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Austrálska hard rocková hudobná skupina AC/DC nahrala v roku 1993 pieseň "Big Gun". Vyšla ako singel. Zložili ju špeciálne pre soundtrack ku filmu "Posledný akčný hrdina", v ktorom hlavnú úlohu stvárnil herec Arnold Schwarzenegger. Tiež účinkuje aj vo video klipe, ktorý bol natočený ku tejto skladbe. Zúčastnil sa koncertu AC/DC a poriadne to s nimi roztočil aj na pódiu. Velice zaujímavá spolupráca AC/DC a Arnold Schwarzenegger. "Big Gun". **** ()

Zaujímavosti (1)

  • Mezi fanoušky se v klipu objevil Shavo Odadjian, později baskytarista System of a Down. (Fenk)

Reklama

Reklama