Reklama

Reklama

The Pretty Reckless: Make Me Wanna Die

(hudobný videoklip)
  • USA The Pretty Reckless: Make Me Wanna Die (Official Music Video)
Krátkometrážny / Hudobný
USA, 2010, 4 min

Recenzie (3)

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

"TASTE ME, DRINK MY SOUL, SHOW ME ALL THE THINGS THAT I SHOULDN'T KNOW." -------------- Pamätám, keď som Make Me Wanna Die začul prvýkrát pred polrokom počas sledovania Victoria's Secret Show a instantne sa zamiloval do hlasu Taylor Momsen. Eventuálne mi vybehlo na YouTube odporúčanie na videoklip (vďaka ty špehúnsky algoirtmus) a vtedy to prišlo. Sledujem ho s otvorenými ústami a hovorím si, že toto čo je. Fakt tu máme klip, kde sa nejaká slečna kontinuálne cestou do pekla pomaly vyzlieka a pozerá sa celý čas do kamery tými jej perfektnými očami a aby toho nebolo málo, ešte to celé prikrášľuje svojim božským hlasom? Hotový som. Potom si zídem nižšie na komenty a tam sa na mňa vybehne, že má ledva 16? Tak si hovorím, že reku asi je čas ísť spať a na toto zabudnúť. Čo sa ale, ako je možné vidieť, nepodarilo. Klip & skladbu si dávam pravidelne a rád konštatujem, že MMWD je v oboch smeroch zrejme to najlepšie od The Pretty Reckless aj napriek tomu, že sa nejedná o žiadne lyrické nebo ani nič v tejto súvislosti podobné. Škoda, že som koment nenapísal pred 6 mesiacmi, mal by priame emócie a možno by som s ním bol aj spokojný. ---------------------------- KLIP: subjektívne premrštených 5* / SKLADBA: subjektívne premrštených 5* -------- (x / x / x) --- (26.4.2021) Nasrať, žiadnych päť hviezd nebude. ()

Zaujímavosti (4)

  • Videoklip dlho nemohol byť vydaný kvôli možným právnym dôsledkom, keďže Taylor Momsen mala 15 rokov a počas natáčania sa skutočne vyzliekla. Natočené bolo v marci 2010 a vydané až koncom septembra 2010. (Real Tom Hardy)
  • Pôvodne mala byť drvivá väčšina videoklipu natočená na zelenom plátne. Eventuálne toho bolo však minimum. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama