Reklama

Reklama

V tomto vianočnom špeciáli seriálu Doctor Who sa Doktor (Peter Capaldi) a Clara (Jenna Coleman) ocitnú na základni ležiacej na Severnom póle. Akoby nehostinné podmienky nestačili, na základňu navyše útočia hrozivé stvorenia. Čeliac ich posledným Vianociam sa im ponúka jediná otázka: koho zavolať na pomoc? Odpoveď je jasná: predsa Santa Clausa! (The M)

(viac)

Zaujímavosti (6)

  • Nick Frost si vo vianočnom špeciáli zahral Santa Clausa. Menšie prekvapivé cameo ale dostal aj v posledných minutách epizódy Death in Heaven. (The M)
  • V roli jedného z elfov sa objavil Dan Starkey, ktorý zvyčajne stvárňuje rolu Sontarana Straxa. Toto je dokonca tretí vianočný špeciál za sebou, v ktorom sa objavil, pričom vždy v inej úlohe. (The M)

Pán času (2005) (seriál)

  • V roku 2014 sa produkčný tím Doctora Who stal súčasťou ďalšieho škandálu, ktorý sa týkal úniku informácií. Pri 8. sérií sa dostali von oficiálne scenáre prvých piatich epizód. Pár týždňov pred premiérou na internet dokonca unikli aj prvé epizódy, ktoré boli ale s nedokončenými efektami. Druhú polovicu série si preto televízia výhradne chránila a von sa nedostalo v podstate nič. Tak to bolo aj s natáčaním vianočného špeciálu Last Christmas (2014), kedy samotné natáčanie prebehlo úplne v tichosti, bez jedinej uniknutej fotky či videa. (The M)

Reklama

Reklama