Reklama

Reklama

Ako vycvičiť draka: Prvé Dračie preteky

  • Česko Jak vycvičit draky: Úsvit dračích závodníků (viac)

Hrdinovia populárnej série Ako si vycvičiť draka sa pripravujú na ďalší ročník Dračích pretekov. Keď sa Soplinos začne vychvaľovať, že pravidlá pretekov vymyslel práve on, je načase pripomenúť mu okolnosti vzniku tejto dračej disciplíny. Vtedy Štikút na Berku dočasne zastupoval svojho otca Chladnobrva a dostal na starosť organizáciu každoročnej veľkej regaty. Niekoľko zatúlaných oviec však spustilo lavínu udalostí, ktoré viedli k vôbec prvým Dračím pretekom. Kto bol teda ich skutočným strojcom? (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (8)

BigDeal 

všetky recenzie používateľa

Bohužiaľ ma to nebavilo. Síce neurazí a deti možno zaujme, no mne to pripadalo (scenárom i grafikou) ako medzifilm v PC hre. 50% ()

Reklama

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Vždy je sklamaním, keď po úžasnom grafickom a vizuálnom orgazme v podobe dračieho filmu, dostanete potom len takýto vývar, ktorý v podstate nehovorí o ničom, len o akýchsi dračích závodoch. Úplne zbytočná časť, ktorá jednoducho nemá čím zaujať. Dve hviezdičky len za milé a osvedčené postavičky, inak ale slabé. 45 % ()

Likan7 

všetky recenzie používateľa

Úvod už do druhého seriálu z prostředí Draků. Jako takový neoficiální pilot to funguje celkem dobře. A upřímně se už těším na trochu odrostlejší postavy, které by teoreticky mohli přinést trochu svěží vítr, který tak moc chyběl původnímu seriálu. ()

Davies182 

všetky recenzie používateľa

Spousta prázdných keců okolo (Vikingové nikdy nebyli na povídání), málo vtipných gagů a poměrně odbyté hlavní závody. Roztomilý to je ale naštěstí furt stejně, tak proč ne. ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama