Reklama

Reklama

Hmyzáci

(festivalový názov)
  • Nemecko Stung (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Zahradní slavnost v rodinné vile plyne poklidným tempem a číšník Paul by se raději věnoval své šéfové, než aby obsluhoval znuděné hosty a poslouchal dechovkové odrhovačky. O večerní zábavu se postarají obří zmutované vosy, které mají pod vedením hmyzí matky jediný cíl, ovládnout svět! (MFF Karlovy Vary)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (42)

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Príjemná hororová komédia s romantickou zápletkou. Postavy v tomto filme sú velmi sympatické, v prvom rade hlavná dvojica. Naozaj mi bolo lúto každého, kto vo filme zomrel. Bolo trochu nefér, že väčšina hostí zostala na dvore a zmutovaný hmyz ich dostal, ale tak stáva sa to. Chlapec s osou na pleci bol tiež pôsobivý. Celkovo vyzerali osy dobre a ich královná bola fakt velkolepá. Škoda je, že lietajúce kravy nedostali viac priestoru. ()

hladass 

všetky recenzie používateľa

Od hororové komedie o přerostlých vosách očekávám tři věci... 1. Klasickou trikovou stránku a žádný digitální bordel - což až skoro do konce bylo splněno... 2. Pořádné gore - toho jsem se dočkal jen v malé míře a zamrzí to zejména proto, že prostor na pořádné jatka ve filmu byl... 3. Zábavu - a tady Hmyzáci pohořeli na celé čáře... Tenhle kus se na komedii bere zbytečně moc vážně a k tomu romantická linie, která člověka tak maximálně nasere... Za mě promrhaný potenciál... ()

Reklama

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Zábavná a nenudiaca, i keď podľa očakávania taktiež nestrašidelná, hororová komédia o zmutovaných osách, ktoré zbohatlíkom pofuckujú záhradnú párty. Oceňujem pekné spracovanie, slušné efekty, sympatické postavy a svižné tempo s odľahčeným nádychom, takže o pohodový večer som mal postarané / No Problem. Ale do kolien som z toho nešiel, ničím extra to neprekvapilo (v podstate len variácia 100x videných monster béčok) a nepredpokladám, že by som to niekedy pozeral znova, takže s hodnotením preháňať nebudem. ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Plusem je rychlý spád, krátká stopáž, slušné efekty a je to i lehce brutální. ale nic, co by mě zvedlo ze sedačky, či nutilo mě si rvát vlasy nadšením. Mínusem je, že to místy příliš nefunguje, atmosféra nic moc, postavy jsou ukradené a komediální prvky chybí taktéž , ale jako jednohubka je to stravitelné, hmyzích hororů je jako šafránu. 60% ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Júlia, ktorá začína podnikať ako aranžérka na súkromných akciách, prichádza so svojím jediným zamestnancom na menšiu oslavu, kde chce vynaložiť veškerú snahu, aby dostatočne zaujala, a tak úspešne naštartovala svoj biznis. Už tak unudenú oslavu po relatívne krátkom čase nečakane prekvapí zmutovaný "hosť", ktorý vyhľadáva čokoľvek živé, aby nabral na svojej sile. Hororové nebo zíva prázdnotou. Ani "Ričči" po piči, nemá do čoho pichnúť, a tak zo zúfalstva, všetci za ním ako slepé kačice, či osamote, sledujeme hluchonemo prázdne kokotiny bez nápadu, lebo sme ani po toľkých rokoch nedospeli natoľko, aby sme si vážili vlastného voľného času. Keď k tomu pridáme úplnú chudobu, ktorá náš milovaný žáner momentálne doslova pohltila, ujebávame bezhlavo 2 a viac hviezdy aj takým píčovinám, ako je táto. S nemým úžasom však musím priznať, že som sa pri tomto "ECU" nijak mimoriadne nenudil, práve naopak, celkom dobre zabavil. Keď k tomu pridáme slušne efekty, neostáva nám nič iné, iba prekročiť tieň priemernosti, a udeliť neuveriteľných - 55% ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (4)

  • Úvodní scéna s Paulem (Matt O'Leary) a Julií (Jessica Cook), jak jedou k zámku, nebyla ve scénáři. Na natáčení této dodatečné scény museli být O'Leary a Cook převezeni zpět do Německa. (hladass)
  • Lance Henriksen (Caruthers) pracoval na filmu jeden týden. Kromě toho přišel Henriksen s nápadem udělat z Carutherse alkoholika. (hladass)

Reklama

Reklama