Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do mladého a pohľadného Valentína (Vincent Rottiers) sa zaľúbi každá žena a on sa naozaj má čo otáčať medzi nenásytnou milenkou Claudiou (Marie Gillain), jej manželom Freddym (Louis-Do de Lencquesaing), sebeckou a nezrelou matkou (Arielle Dombasle), alkoholickou susedkou Jane (Geraldine Chaplin), domovníčkou Antoniou (Christine Citti), tromi mladými susedkami z 5. poschodia a tajomným mladým čínskym dievčaťom. Spoločná kolaudácia nedopadne najlepšie a čoskoro je Valentín nájdený zavraždený v neďalekom parku pod mostom. Kto spáchal zločin? (Arsenal83)

(viac)

Recenzie (1)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Thrillerová komédia, viac komédia než thriller v baráku plnom neukojených žien, ktoré skoro všetky chcú len jedného okuliarnika a nie je to Korčok. Galéria postáv žijúcich v jednej bytovke, v ktorej každý je zvedavý, čo sa deje v byte toho druhého  - niečo ako klasické slovenské paneláky. Ústredný motív smrti hlavnej postavy otvára otázku - kto ho zabil - no čo je zázračné, divákovi to je smrteľne jedno. Ide skôr o portrét postáv, v ktorých každá chce svojho Valentína a taká Marie Gillain niekoľkonásobne viac, čo potvrdila v jednom zábere aj vztýčenými bobrovými fúzmi. ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (2)

  • Budova, v ktorej sa odohráva väčšina deja, sa nachádza na číslach 49 a 51 na námestí l'avenue Alphand v obci Saint-Mandé. (Arsenal83)

Reklama

Reklama