Reklama

Reklama

Bola si už na mesiaci?

  • Slovensko Už ste boli na mesiaci? (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Giulia má tridsať rokov, pracuje pre prestížny módny magazín, a medzi Milánom a Parížom sa presúva súkromným lietadlom. Má všetko, čo si môže priať, alebo aspoň si to myslí, až kým ju osud nezavedie do odľahlej dedinky v Apúlii, kde zdedí hospodárstvo, ktoré však už má svojho nájomníka... (STV)

Videá (27)

Trailer

Recenzie (21)

rockwoman 

všetky recenzie používateľa

"A tak je ze mě občas "Zatoulané srdce", vylezu z okna, abych potkala svého "Nevyléčitelného romantika", nebo "Nemravného snílka". Zítra mám rande s "Rebelským andělem".  Milá Audrey Hepburn, teda Maro, když ti tvé rande posílá foto, nech si ho raději dojet celý. ッTak dlouho hledala svého "Kocoura" a přitom ho měla celý život kousek od sebe. Sypu *** pro postavu Mary, mám tyhle praštěnky ve filmech ráda. ッ ()

supg 

všetky recenzie používateľa

Filmarsky tento film nebyl ničím extra. Ani výkony herců, ani proflaknutym scenarem, ani ničím. Normálně bych dal za 3 hvězdy. Je to prakticky stejný film jako Dobrý ročník. Ale s tím rozdílem, že tady je to autentický taliansky film, kde Itálie z fimu přímo tryská, ať už v podobě, italských herců, IT scénáře, či humoru. Film je balzámem na bolavou duši a nejde jinak než tak, že vyvolá dobrou náladu a chuť do života. Za to dávám o jednu hvězdu navíc ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Taká klasika. Bohatá panička z mesta zdedí statok kdesi na vidieku, prichádza na miesto, a tam nastáva jej postupná premena z rozmaznanej dámičky na praktickú ženu, ktorej nie je jej "nový domov" ľahostajný. Do toho neustále kontrasty mesto vs. vidiek, romantické precitnutie, dilema, nedorozumenia, ... a je z toho schéma ako vyšitá. Toho klišé tu bolo na môj vkus príliš, ale na druhú stranu, tie apúlske scenérie a dialógy s dôvtipom to výrazne ťahali smerom hore. Každopádne, nič extra, no zároveň ani žiadny prepadák. Inými slovami, čistý priemer. ()

pafka 

všetky recenzie používateľa

Krasa, klid, pratelstvi a pohoda venkova vs velkomesto, shon, stres. Asi rovnice, kde dopredu vime, kdo ma navrch. Na tomhle je tento film postaveny, funguje skvele. Prijemne podivani nejen na hlavni hrdinku, ale na pekne italske mestecko, itelske realie a italsky venkov, ktery je preci jen jiny, nez ten nas. Ale pochopite tu krasu, narozdil od situace, kdy se kouka Ital na Dedictvi ()

slunicko2 

všetky recenzie používateľa

Italská plnokrevná a šťavnatá červená knihovna má svůj půvab. 1) Snímek je typický italský produkt s romantickými i hořkými okamžiky, barvitý jako celá Itálie. 2) O porci mužného testosteronu se postaral 44letý Raoul Bova (zemědělec Renzo). Buď jsi osmý díl světa anebo jsem málo cestoval. ()

Galéria (40)

Reklama

Reklama