Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staršia pani nájde na vidieckom cintoríne zavraždenú mladú ženu. Leží v polorozpadnutej márnici a v ústach má pokrčenú vreckovku. Niekto ju pred pár hodinami uškrtil a znásilnil. Majorovi Koutnému, šéfovi klatovskej kriminálky, to pripomenie rok starý prípad, ktorý mal podobné atribúty. Bohužiaľ zostal nevyriešený. Koutného to dodnes mrzí a myslí si, že ide o rovnakého páchateľa. Polícia začne vyšetrovať mužov, ktorí mohli prísť do styku s oboma zavraždenými ženami. Podozrivých je hneď niekoľko, ale ich DNA však nezodpovedá páchateľovi. Jana Vinická je so svojim tímom zase na začiatku. Počas vyšetrovania je napadnutá ďalšia žena v Anníne. Major Koutný celý prípad berie osobne, intenzívne sa zapojí do vyšetrovania, ktoré policajtov nakoniec dovedie k patologickému vrahovi. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (3)

otík 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Napětí v počátečním záběru vystřídá zcela rutinní vyšetřování vraždy ženy na hřbitově, které se očekávaně spojí se starým nevyřešenými případem majora Koutného. A tak je mladý Tomsa poslán na dovolenou, aby mohl Satoranský pátrat jako za mladých časů. Začínají mi vadit střihy na odlehčení (Boušková, Medvecká, Čárová), ale i tak jde o slušný, i když průměrný díl. ()

Reklama

rakovnik 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pachatel se nabízel tentokrát celkem brzy. Volavka byla trochu naivní, vykradená chata naopak potěšila, stejně jako soused Hraběta. Počasí a roční období se mění rychleji než podezřelí, ale pohoda, občasný vtip a Šumava opět bodují. ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (1)

  • Scéna, ve které kameník ověřuje, kdy na jakém hřbitově pracoval, se natáčela na hřbitově ve Velharticích. (a-ja)

Reklama

Reklama