Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pri vodnej nádrži na Sedle nájde cestár Cerman mŕtvolu muža v strednom veku, vedľa neho leží pištoľ. Ukáže sa, že ho niekto zastrelil a fingoval to ako samovraždu. Policajti zistia, že mŕtvy muž sa v noci predtým zúčastnil párty v chate jedného podnikateľa z Plzne. Boli tam aj dve mladé ženy - recepčná Simona a manažérka Radka Vágnerová. Obe pracovali v hoteli na Modrave, kde bol zavraždený ubytovaný. V ďalší deň je Radka Vágnerová nájdená vo svojom byte mŕtva. Zrejme ju zabil elektrický prúd, keď jej fén spadol do vane. Policajtom je ale podozrivé, že nezafungoval istič, pretože nové elektrické rozvody ho majú. Jana Vinická príde k záveru, že nešlo o nešťastnú náhodu, ale o vraždu. Otázkou zostáva, či sa jedná o rovnakého vraha, ktorý strieľal pri vodnej nádrži, alebo o niekoho iného? Policajti z Kašperských Hôr rozpletajú zaujímavý prípad. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (3)

otík 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Chvílemi i dokonce napínavý díl, který opět míchá dvě vraždy, jež se na začátku jeví jako samostatné činy, brzy je však odhaleno, že to bude trochu složitější. A navíc tady se dobře pracovalo i s motivy a pachateli. Celkem nečitelný pachatel je odhalen až ke konci. Po kriminalistické stránce velmi dobrý díl. ()

rakovnik 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Na co vraždy, když by mi stačil podvod s důchodem a vykradená Jednota. Ale chápu, že natáhnout je na hodinu by bylo namáhavé. Jinak opět trochu štěstí, náhody a zamotaný případ dospěl do finále. Pak ani naivita policistů mi nevadí. ()

Reklama

Galéria (4)

Reklama

Reklama