Reklama

Reklama

Čtyři mladíci se pustí do riskantní investice, kvůli níž budou mít potíže s mafií. (Filmbox)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (58)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Tesil som sa na lacnu ale snad zabavnu napodobneninu starych dobrych Tarantinoviek a Ritchieoviek. Dostal som film v ktorom musite vytrpiet 80 minut totalnej nudy so stvoricou nezaujimavych postav v jednom byte, aby vas na konci mohla akoze sokovat totalne z prstu vycucana 10 minutova vysvetlovacka o tom, ze vsetko bolo uplne inak. V konecnom dôsledku je uplne jedno aku to malo pointu, kedze scenar je nezazivny a rezia sterilna. Ani Travolta to nezachrani. Radsej si po miliontykrat znova pozriem, ked nie rovno Pulp Fiction, tak aspon Get Shorty a zabavim sa stokrat lepsie. ()

Britney75 

všetky recenzie používateľa

Docela jsem se bavila, věděla jsem, že na začátku to asi není tak jak to vypadá ... Že ten chudinka šikanovanej v tom má prsty. Bylo to trošku na konci zamotané, jen tak tak jsem to pobírala, ale já hodnotím 3 hvězdy. Sice mě to nic moc nenadchlo, ale ani neurazilo, prostě jsem to zkoukla a život jde dál :) ()

Reklama

verbal 

všetky recenzie používateľa

Drazí školáci! Sémantika rozkošného a hravého slovíčka „pičovina“ je poněkud v rozporu s jeho běžným územ. Jelikož tento bývá vesměs hanlivý a pohrdavý, patrně už asi ti sečtělejší z vás vidí zjevný paradox, jež je vytvářen reálným vztahem mluvčího k piči samotné. Je tedy nasnadě, že 96 procent holčiček a 4 procenta řiťopichů užívají „pičovinu“ bezkonfliktně, avšak my ostatní si evidentně nevidíme do huby! Pokud vás má nepochybně zajímavá přednáška zaujala, napište panu HOMOvi, že chcete přídavek a ať přestane dělat pičoviny. Nebojte se, on tohle slovíčko vyslovuje naprosto patřičně! *** Hnusák Džeký se konečně raději schoval za kameru a uplácal hloupou, unylou, kompletně vykradenou, neslanou a nemastnou pičovinu se čtyřmi homopoleny, oslizlým černouškem a Travoltou, který na stará kolena začíná vypadat jako oběť ožralého plastického chirurga a zfetovaného maskéra transvestitů. U takto vizuálně hustého mafiána se pak ani tak nebojíte, že vás zalije do betonu, jako toho, aby vám náhodou nepožvýkal ucho a následně nerozdráždil hemoroidy. Jen jsem čekal, kdy mu teplota vyleze na Sobotních 38, prohrábne tupé Jahodovým gelem, pokrčí kolena, až kam mu to artritida dovolí, vpálí si dlaň do rozkroku a začne na ty bezradně se potácející pupuše dělat to své „u-u-ú!“. ()

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Zmatená nudná sračka co si hraje na rádoby gangsterku, šílená nuda a nikdy nekončící kecy o úplných sračkách. Děj mě vůbec nechytnul, postavy mě vůbec nechytli a tak díky tomu i ten závěrečnej šokující konec mi byl totálně ukradenej. Dal bych odpad, protože je to fakt nekoukatený, nakonec dám aspoň tu 1* s odřenýma ušima za Travoltu, kterej furt vypadá dost dobře a klidně bych si ho dokázal představit jako hlavního hajzla v Exp 4 jak se o tom spekulovalo. Nicméně účast v této kardinální kokotině, si mohl odpustit.10% ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Nakoniec som ostal z filmu celkom pozitívne prekvapený. Okey, nie je to úplne perfektné a rozhodne je tu miesto, kde by sa mohlo trošku ešte zapracovať, ale celkovo môžem povedať, že ide o celkom pohodový béčkový thriller, ktorý si človek v pohode užije. John Travolta je opäť skvelý a vo svojej role funguje dobre. Celé som mu vzal a všetky scénky s ním sú super. Ostatní chalani sú okey, no myslím si, že najviac vyniká Edi Gathegi ako Marqees. Skvelá postava a všetky jeho monology sú zaujímavé. Záver je celkom prekvapivý a viem si to aj skutočne dobre predstaviť, že by sa to mohlo udiať. A čo sa technickej stránky týka, je to natočené v pohode. Dokonca si myslím, že lepšie než niektoré veľkorozpočtové thrillery. Negatíva sú pre mňa, že film občas veľmi skáče z miesta na miesto a je to trošku rušivé. Človek nestratí prehľad, ale rozhodne to nepôsobí ucelene. A čo sa týka môjho druhého problému, tak akosi nezistíme celkovo ako to všetko dopadne. A ja by som rád vedel čo sa stalo s ostatnými, no nič nám film na konci neadresuje, čo by nám ukončilo osudy našich hlavných hrdinov. Mimo týchto drobností je "Criminal Activities" slušným thrillerom s dobrými prekvapeniami v rukávoch a solídnym hereckým obsadením. Najmä vďaka za Johna Travoltu. Sledovanie som si rozhodne užil. ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (2)

  • Herec Jackie Earle Haley (vo filme Gerry) si týmto filmom odbil režijný debut. Medzi hercami sa objavil aj jeho syn Chris, ktorý stvárnil Matthewa. (MikaelSVK)
  • Film byl natočen v Clevelandu ve státě Ohio. (BloodMax)

Reklama

Reklama