Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) sú kamaráti už od detstva a ich vianočné stretnutie sa už dlhé roky pravidelne mení v noc plnú nespútaného hýrenia a bujarého veselia. Teraz však stoja na prahu dospelosti, tradícia sa chýli ku koncu a posledná spoločná párty by mala byť nezabudnuteľná. A preto je potrebné nájsť "Luskáčikovský bál" - Svätý grál všetkých vianočných večierkov. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (179)

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Nebudem tu zase kydať na židáka, lebo najlepšia scéna z filmu bola práve jeho v kostole. Žiadny kvalitný mejdan nezačína pri hlávkovom šaláte a diétnej kole, ale pri hubičkách mixovaných s kokaínom a zapíjaných Redbullom. Potom sa to už len zvrháva to všetkých klasických holyúdských klišé, ktoré ešte občas zafungujú a pobavia. 3 z 5 ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Tys mi krvácel do pití?" To se tak při fetem ovlivněných vánocích občas stává. Ethan se chce usmířit se svou ex-přítelkyní, Chris shání trávu pro spoluhráče, Isaac zase chce poprvé kouřit velké péro a já se chci bavit o něco lépe. Jenže mi to s těmi jointy, houbičkami, koksem a podobnou výbavičkou zase tak moc nejde a tak se prostě neumím správně zasmát tomu, když se manželka promění v draka. Nicméně nějaká ta zábava se dostavila v kostele, při bitce se Santy nebo při infantilních hudebních číslech a tak za tu vánoční náladu uprostřed června ty tři hvězdy, co se mi právě před očima proměnily v chobotnice, dám. ()

Reklama

Santino7 

všetky recenzie používateľa

Takto ladené strelené komédie (nesúce sa na vlne rýdzo rogenovského štýlu humoru) nijak cielene nevyhľadávam, avšak považujem ich v rámci mnou sledovaných filmov z času na čas za akési spestrenie, ktoré sem-tam i vcelku dobre dopadne - viď trebárs This Is the End alebo The Interview. Tentoraz som si myslel, že vzhľadom na podarený nápad a celkom slušnú početnosť cameí to môže byť presne ten prípad ale žiaľ, zázrak sa nekonal. Že ústredný príbeh nebude nič extra, s tým sa dalo počítať, no výsledok bol taký, že ono to skrátka nefungovalo ani čo sa týka tempa/celistvosti resp. konzistentnosti. Pokiaľ ústredné trio bolo pokope, tak to ešte celkom ušlo, avšak akonáhle sa rozdelili, jediným skutočne vtipným zostala Rogenova postava, ktorej podarené humorné scénky to značne zachraňovali (scéna v kostole, predpoveď budúcnosti, video pre staršiu verziu Isaaca, krv v nápoji atď.). Takisto vtipnými mi prišli vedľajšie postavy stvárnené Shannonom a Rogenovým večným parťákom Francom, inak však celkom slabota, čakal som viac. Čiže zabaviť sa tu dá (na klasicky stupídnom humore týkajúcom sa prevažne alkoholu, drog, náboženstiev a celkovo nekorektnosti), ale o poznanie menej, než by som od tejto partičky čakal. 45% ()

boo-boo 

všetky recenzie používateľa

Vianočná kalba plná drog a sprostej mluvy, ktorá sa zároveň snaží obstáť ako výpoveď o dospievaní, "konci mladosti" a sile priateľstva. Takto to mysleli? Čo do sprostostí je to dosť neškodné, sem-tam som sa dokonca aj zasmial a postavy mi boli sympatické, čo u Rogenových filmov nie je zas tak bežné. Ale podotýkam, že gro toho skutočne zábavného tu zabezpečil Michael Shannon! ()

Dale 

všetky recenzie používateľa

Tento druh huličsko-fekálneho humoru nie je moja šálka kávy. Takmer všetky tie rádoby vtipné, ale v skutočnosti trápne momenty má na svedomí Seth Rogen, bez neho a jeho postavy by to ešte bolo celkom fajn. Pomaly ale isto sa u mňa dostáva na úroveň Adama Sandlera a keď bude takto pokračovať, môže spadnúť až k Robovi Schneiderovi, pritom ešte pred nejakými 10 rokmi bol celkom znesiteľný. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama