Reklama

Reklama

Malý dráčik

  • Česko Malý dráček (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Dráčik Kokosík a jeho kamarát Oskar sa narodili na Dračom ostrove, avšak sú iní ako ostatní. Kokosík je lietajúci drak, ktorý nelieta a Oskar je drak-mäsožravec, ktorý sa stal vegetariánom. Spoločne s vynaliezavou dikobrazkou Matildou musia zachrániť ostrov pred nebezpečnou sopkou, ktorá sa po rokoch odrazu prebudila. To však bude možné iba vtedy, ak draci všetkých veľkostí a farieb uzavrú medzi sebou mier a spoja sily k záchrane ich nádherného ostrova. (Itafilm)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (6)

javlapippi 

všetky recenzie používateľa

Draky rôznych farieb, veľkostí, vôní a stravovacích návykov sa sporia ohľadom magickej, chutnej a horľavej byliny. Príjemné, farebné, milé, na môj vkus trošku jednoduché a príliš nemecké, ale potomok je nadšený, dokonca to bol jeden z mála dlhších animákov, ktoré zvládol na jedno pozretie, bez prerušení (inak zvykneme pozerať film po kúskoch aj 2-3 dni) a o to pri detskom filme asi ide. ()

titix 

všetky recenzie používateľa

Lepší průměr spíš taková televizní záležitost. Děti se bavili a já koneckonců občas také i když to není jako hollywoodská produkce jako je Ice age , Shrak nebo Pixar obecně. Ale animace dobrá, zábavná. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Nemecká rozprávka určená vyslovene pre deti. Ani len tie staršie to nebude baviť, nakoľko aj ten dej nemôže zaujať. Potešili akurát celkom slušné animácie a taká príjemná atmosféra, ktorá z toho sršala, ale to je tak všetko. Na kvalitnejšie animáky to jednoducho nemá. 35 % ()

Galéria (47)

Reklama

Reklama