Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posielanie listov vo fľaši má v sebe rozhodne niečo magické – a človek, ktorý hodí do mora či rieky fľašu, ukrývajúcu vo vnútri jeho najintímnejšie myšlienky a city, verí a osud a dúfa, že nejaká vyššia moc zasiahne do jeho či jej neuspokojivého života veriť. Presne tak je na tom i pôvabná Susanne (Melika Foroutan), ktorá sa už dlhšie nedokáže zbaviť nepríjemného pocitu, že celý jej život, no predovšetkým vzťah s manželom Tillom (Tobias Oertel) zaviazli na mŕtvom bode, že je to skrátka jeden ubíjajúci, beznádejný stereotyp... So svojou narastajúcou frustráciou sa zverí najlepšej kamarátke Vivien (Elena Uhlig). Po pár pohárikoch šampanského (alebo skôr fľaškách) – na odvahu i na útechu -, sa však spoločensky náležite unavenej Susanne celá situácia vymkne z rúk, keď ju kopne múza, napíše poriadne ohnivý list o láske a zamilovanosti, strčí ho do jednej z prázdnych fliaš a hodí do rieky! Netrvá totiž dlho a jej odkaz vo fľaši sa dočká odpovede od muža, ktorý podľa milých riadkov vyzerá nielen veľmi zaujímavo, ale ktorý sa tiež zaujíma o ňu a všetko, čo sa deje v jej srdci a mysli! Ani ona, ani dotyčný romantik pritom zatiaľ ani len netušia, že svoj práve nájdený ideálny proťajšok... Už dávno a veľmi dobre poznajú! (TV Doma)

(viac)

Recenzie (5)

MickeyStuma 

všetky recenzie používateľa

Televizní mockbustery na poli romantických filmů se moc nevidí a tak tento německý budí jistou zvědavost. Hodit do řeky zašpuntovanou láhev se vzkazem uvnitř a doufat že ho někdo vyloví a přečte není pro romanticky založenou osobu zase až tak špatný nápad. S tímto námětem pracuje i tento snímek a ve své podstatě není nijak složitý. Životní etudy ve vztazích a řešeních různých komplikací jsou jako obvykle v jisté naivní rovině, ale to je vlastně u takových příběhu vcelku očekávané. Láska hory přenáší a tady to (jak nakonec jinak) platí dvojnásob. Odpočinkový snímek přináší hlavně divačkám pohodu a uspokojení. Pánové jako obvykle tu nenajdou vůbec nic. ()

pend 

všetky recenzie používateľa

Nemám nic proti německým TV romancím, ale tato patří bohužel k těm slabším. Navíc zřetelně vykrádá Vzkaz v lahvi a Lásku přes internet. ()

Galéria (26)

Reklama

Reklama