Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) sa po bolestivom rozchode stretáva s mužom, ktorý by mohol byť konečne tým pravým, teda len do momentu, kým zistí, že „Pán Dokonalý" (Sam Rockwell) má jednu zásadnú chybu - je to nájomný zabijak na úteku pred kartelovým gangom, ktorý ho zamestnáva. Než to však Martha zistí sú už do seba bláznivo zamilovaní. Rozhodne sa tak, že jediným riešením bude „Pána Dokonalého" napraviť. Jeho napravením je presvedčená natoľko, že pre vysnívaný vzťah je odhodlaná čeliť aj následkom v podobe úteku pred vraždiacim gangom. Martha postupom času v sebe objaví skrytý talent, ako byť užitočným parťákom vyvolenému zabijakovi. (Continental film)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (137)

PetrC. 

všetky recenzie používateľa

Na Sama Rockwella v roli psychopata/vraha jsme si už tak nějak zvykli. A jeho úloha v tomto snímku nepřináší nic, co bychom už jinde neviděli, avšak ve slabší a prvoplánové verzi. Film jako komedie nakonec ještě docela funguje. Ve všech ostatních aspektech je to ale podprůměr; nejslabší jsou zcela nevýrazná hudba a nepropracovaný zvuk. 42 % ()

Rhod 

všetky recenzie používateľa

Svetaborné to teda nebolo, ale celkom dobre to aj pobavilo, dokonca aj nový nápad na akčný film, ktorý som ešte nevidel, čiže aj zaujalo, malo to aj prvky akčné a a romantické. Annu Kendrick ja až tak veľmi nemusím, ale vôbec mi to v tomto filme nevadilo a v pohode som ju prekúsol. Podľa konca si myslím, že možno niekedy v budúcnosti by sme sa mohli dočkať aj 2. časti, ale to by sa už možno veľmi podobalo na Mr. & Mrs. Smith. Uvidíme. ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

Musím sa priznať, že som sa na tomto filme tak náramne bavil, že mi vôbec neprekážal bláznivý štýl, ktorým sa film vybral. Sam Rockwell je tu absolútne dokonalý a Anna Kendrick mu úspešne nahráva. Sú skvelá dvojka. Film má dobrý humor, dobrú akciu a musím povedať, že je to aj celkom predstaviteľné čo z toho robí skutočne skvelú "podívanú." Nečakal som, že sa pri filme až tak dobre pobavím. Ja si myslím, že k tomu nemám ani čo dodať. Proste si to čeknite, a zabavte sa. Ako komédia to funguje a aj ako akčný film to funguje. Nie je to až v štýle guilty pleasure ako bolo pri The Midnight Man, ale aj tak sa človek asi dočká toho čo od filmu s takouto anotáciou čaká. Rozhodnite sa sami, no ja si myslím, že svoj čas som pri tomto filme nezabil. Podľa mňa je dobrý. Hodnotenie: B ()

Hellierer 

všetky recenzie používateľa

Naprosto neškodná kokotina. V podstatě je to tak ujeté, až je to svým způsobem skvělé a humor i docela dobrý. Rockwell tradičně dobrý, Tim Roth taktéž, ale ta Anna mi moc nesedla. Akce je na romantickou komedii velmi podařená, nicméně dokázal bych si to představit víc R-kové a ještě trochu víc přes čáru. Takhle 65% ()

tlesk 

všetky recenzie používateľa

Není to tak zábavné a vtipné, jako například letošní Správní chlapi, ale stále se jedná o velmi povedenou záležitost, jež je rozhodně jedním z těch lepších snímků, které můžete momentálně v našich kinech vidět. Filmu vévodí dokonale sehraná a obsazená ústřední dvojice, jíž zdatně sekunduje bezpočet větších i menších rolí. Zápletka okolo „polepšeného“ hlavního hrdiny, sledovaného kolegou „agentem“ a mafií možná působí na první pohled mírně šablonovitě, ale přesto film jako celek působí svěže a natolik odlehčeně, že mu to zkrátka odpustíte. Více zde: http://nafilmu.cz/2016/07/recenze-pan-dokonaly-2016/ ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama