Reklama

Reklama

Hviezdne Vianoce

(TV film)
  • Kanada One Starry Christmas

Obsahy(1)

Z Hollyiných najhorších vianočných sviatkov sa vďaka šarmantnému Lukeovi zrazu stanú... Tie najkrajšie! Mladá ambiciózna profesorka astronómie Holly Jensenová (Sarah Carter) nadovšetko miluje Vianoce. O to ťažšie nesie, keď sa jej dlhoročný priateľ Adam (Paul Popowich) krátko pred nimi odcestuje na služobnú cestu a nechá ju akurát počas najkrajších sviatkov roka samu! Zrejme preto sa rozhodne Adama a svojich rodičov prekvapiť vianočnou návštevou, no zasiahne osud – alebo, ak chcete, duch Vianoc! Hollyino vianočné putovanie sa totiž nečakane zvrtne smerom k novej láske, keď si spozná šarmantného Lukea Sheltona (Damon Runyan), spolucestujúceho z autobusu, s ktorým ju zrejme spája oveľa viac, než len láska k súhvezdiam a Vianociam! Sviatočne naladená Holly totiž Lukea i jeho brata Bulla (George Canyon) spontánne pozve, aby Vianoce strávili s ňou a Adamom – čo sa, pochopiteľne, stane zdrojom viacerých nezhôd... Samozrejme predovšetkým kvôli neprehliadnuteľnému súpereniu Lukea a Adama o Hollyinu priazeň! A keďže rovnako neprehliadnuteľné je aj iskrenie medzi Holly a Lukeom, je len otázkou času, kedy sa bude Holly musieť rozhodnúť, či bude hrať na istotu a zostane s workoholikom Adamom, alebo poďakuje svojej šťastnej hviezde za vianočný darček, v ktorý ani nedúfala a... Dá šancu Lukeovi! (TV Doma)

(viac)

Recenzie (6)

Ashar 

všetky recenzie používateľa

Luk byl sympatický, jen měl problém s pravým kolenem. Adam se k Holly vůbec nehodil a to že se Holly stále smála Lukovi připomínalo rozřechtanou klisnu a proto se do ní zakoukal. No co dodat, zase ta romantika. ()

sitans 

všetky recenzie používateľa

Opět jedna velká slátanina od Hallmarku. Hl. představitelka měla asi během natáčení nainstalovány venušiny kuličky, jinak by se nesmála celý film jak kráva, když k tomu neměla důvod. Doktorka astronomie se zamiluje do kovboje, hahaha ! ! ! Asi jako modelka do havíře. ()

Reklama

Reklama